Long time no see

Efter en LÅNG paus har jag nu återkommit till bloggvärlden. Under min frånvaro har jag naturligtvis firat jul, jobbat utav bara satan och förstås, pluggat. Det fortsätter nu, jag har en essä som ska in på torsdag och jag bara fastnar hela tiden. Har dessutom seriösa koncentrationssvårigheter. Men med lite envishet och kaffe ska det med största sannolikhet gå hem.

Litet annat nytt:

1. Har sagt upp studentlägenheten i Sickla. Är trött på svinhög hyra, varmvattenberedare som endast tillåter 3-minuters duschar i icke-smärtsam temperatur och stökiga grannar som slänger sopor på loftgången. Jag ska bo hos päronen i några månader, vilket känns sådär. Lagom till sommaren planerar dock  jag och min älskling att flytta ihop i hans lägenhet i Nacka. Det kommer nog inte att bli så annourlunda gentemot nuläget, eftersom jag i princip tillbringar all min tid här.

2. Jag och Gabriel åker till London över min födelsedag. Det ska bli underbart. Jag har aldrig varit där och ser därför extra mycket fram emot att ta del av så mycket som möjligt av vad staden kan erbjuda. Vi har ännu bara hunnit med att köpa biljetter och boka boende. En utförlig planering saknas samt oyster card, etc. Men det ska fixas snarast. Vi vill ju hinna med så mycket som möjligt, att åka till London utan en agenda är som att åka på solsemester  utan att bada i havet. I alla fall enligt mig. Men så gillar jag att skriva listor också...

3. Hela familjen ska fira pappas 50-årsdag på Mallorca. Vi köpte biljetter häromkvällen och är borta 26/2-5/3. Ser oerhört mycket fram emot det. Jag har inte varit där sen sommaren 2009 så det är verkligen på tiden att jag återvänder. Pappa ska passa på att hyra mc, och jag kommer självklart paxa passagerarplatsen så mycket jag kan. Åka hoj på Mallis - visst låter det underbart?

4. Jag drömmer om att skaffa kattunge inom en snar framtid. Jag vill helst ha en fluffig och social liten darling, funtar lite på norsk skogskatt.

5. Paulina och Malin kommer med största sannolikhet ta körkort innan mig. De är klara med riskutbildningen och ska köra upp väldigt snart. Lite ångest på det. För min del har det länge känts svårt att finna tid till övningskörning. Det lutar nästan åt att Gabriel får agera extra-handledare, det skulle vara en smidig lösning.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus