Öl och whisky-mässan.

Längtar till öl och whisky-mässan som går av stapeln sista helgen i september. Har gått på de båda senaste mässorna, sedan Peder introducerade mig för härligheten. I år tänker jag nog gå dit lite tidigare, hann bara vara där i kanske tre timmar förra året. Ändå hann jag med fin 18-årig whisky, chokladöl, jämtländska godbitar och mycket mer. Denna gång ska jag försöka få tag på lite bra ölkorv också. Mumma!

SÖS.

Måste bli bättre på att blogga igen, detta duger ej.

Har inte hänt så mycket i kära Ms L:s liv de senaste två veckorna, jag har mest jobbat. Men gjorde faktiskt en liten utflykt till Södersjukhusets akutmottagning. Halkade på rampen vid gårdsporten hos mina föräldrar. Den där rampen har en del vassa kanter och jag skar oturligt nog upp knäet ganska ordentligt på en av dem.

Såret vägrade sluta blöda och var ganska djupt, trots detta försäkrade sjukvårdsupplysningen att det gick bra att tejpa hemma. Dagen efter blödde det fortfarande och jag hade svårt att röra benet. Åkte in till SÖS och det första läkaren sa när han synat knäet några sekunder var: "du skulle ha åkt hit igår. Såret skulle ha behövt sys. Men nu är det för sent". Jävla idiot på sjukvårdsupplysningen. Jag ska fan aldrig ringa dit mer, bättre att gå på egen magkänsla.

Läkaren satte igång med att lägga bedövning med spruta i såret, vilket gjorde djävulskt ont. Sen klippte han bort död hudvävnad och grävde upp såret riktigt ordentligt för att kunna rengöra. Blodet rann ner på britsen och jag satt bara där och blundade för att slippa se. Sedan blev jag omplåstrad och nerskickad på röntgen för att utesluta skador på knäskålen.Som tur är var knäskålen oskadd. Är i nuläget ganska stelbent, men annars i ok skick. Synd att det kommer bli ett fulare ärr nu än om jag sytt, men sånt är livet.

Over and out.

Är så otroligt ledsen och trött i själen. Men det var väl bäst att det blev som det blev. Jag kommer nog inse det till fullo när lite mer tid passerat. Ut på banan igen och lev livet - det är det som gäller just nu. Är trött på att vara sorgsen.

Sunshine in my mind

Är ledig idag och imorgon! Känns fab - särskilt när det är så underbart fint väder. Ska njuta av solskenet med Mimz och Fanny, eftermiddagsöl på uteservering står nämligen på agendan. Vi ska mötas upp redan kl 14 så det är verkligen på tiden att jag börjar göra mig i ordning. Särskilt eftersom jag ska åka förbi Sickla (är på Klippgatan) och hämta mina solglasögon. Jag vet, knäppt att åka fram och tillbaka enbart för den lilla detaljen, men jag pallar inte kisa i solskenet. Får huvudvärk ju.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus