Uttjatat.

Det har varit alldeles för mycket skolsnack i bloggen, jag vet. Till och med jag blir trött på det, men det känns inte som att jag gör mycket annat än att skriva och läsa tegelstenar till böcker just nu så plugg florerar i mitt huvud för det mesta.

Fick tillbaka första hemtentan på curator-kursen i dag, jag fick B vilket känns otroligt bra. Dock grumlas det av jag i detta nu sitter och hetsskriver hemtenta nr 2. Den består inte av lika många frågor, men 2 av 3 av dessa är ruskigt svåra. När jag väl blir klar ska jag slänga Thinking about exhibitions åt helvete, sanna mina ord. Och stackars älskling som får stå ut med skrivbordslampa och hamrande på tangenter. Det är svårt att bo i en liten etta i dessa stunder...


Kvällstankar

Sitter uppe och pluggar i skenet av en rosa ljusslinga. Rätt mysigt faktiskt. Ett tag var jag helt ärligt ganska deppig av höstmörkret, vilket är ovanligt för mig. Nu börjar jag dock uppskatta det igen. Te och filmkvällar, halsdukar och vetskapen att julen närmar sig. Började till och med pyssla häromkvällen, tillverkade en glaskula med glittersnö, granar och en ren... haha! Syrran blev helsugen på att joina. Så vi har bestämt att vi ska ha en riktigt pysseldejt snart, med bland annat tvåltillverkning. Börjar man bli tant, or what? ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus