Djävulstingest.

Efter lång och seg inflyttning sov jag för första gången i lägenheten i natt, det var ett rent och skärt helvete. Kylen driver mig till vansinne och det vet nog varenda människa om vid det här laget, eftersom jag i princip vrålar ut mitt ursinne. Den brummar som ett jävla plan, och det hörs i hela lägenheten. Till och med när man är på toaletten. Efter två mail tröttnade jag totalt och ringde fastighetsskötaren. Hans besked var inte direkt lugnande. Men han höll med om att "fanskapet brummar utav bara satan". Tjena liksom. Han sa i alla fall att han skulle komma förbi nästa vecka och se om det gick att göra något. Om inte så får jag stänga av djävulstingesten och låna Jacs gamla kylskåp. Tack gode Gud för det.


Confessions.

Veckan har hittills mest bestått av jobb och en del plugg. Kommer fortsätta på det spåret. Blivit en del extrapass på senaste tiden, ska inte klaga på det, men har svårt att komma in i rutinerna igen eftersom jag var ledig 4 veckor i sträck från början av oktober till början av november. Vill ha mer distans ju! Börjar i alla fall inte förrän 17.00 imorgon, ingen stress med andra ord. Just nu har jag fastnat på gamla Buffy-avsnitt och meningslösa, men fruktansvärt underhållande trådar på flashback. *Smäll på fingrarna*... till mitt försvar kan jag avslöja att jag somnade 22.00 och vaknade till liv igen vid 00.30 och lyckades inte fly tillbaka in i drömmarnas värld. Ska väl försöka hitta min förlorade ro någonstans här på vägen och krama om alla mina kuddar.

Litet grattis till Mollan, första intervjun!


Because the night belongs to me.

Får väl skylla på hormoner eller något, ett litet ursäkta för mina sura miner riktas till en viss person som faktiskt har mitt halsband i säkert förvar och som upplevt en infernalisk otur med elektronik och vatten. Kan hända den bäste. Ett avslutat kapitel och vi  går vidare till nattens nöje. Rullar från 80-talet behandlades i förra inlägget och vi fortsätter på det spåret. I kväll blir det en fin liten en från året jag föddes, 1987. Can't buy me love. Här snackar vi massiv hårvolym, magtröjor och kitchiga axelvaddar. Och sist, men inte minst: en olovlig Patrick Dempsey. Kan ju inte bli annat än plus i kanten!

 


Filmen G

Har varit ett hängivet fan av kultrullen G - som i gemenskap i X antal år, den har en rätt rejäl kalkonvarning, men samtidigt är den ett fantastiskt underhållande tidsdokument som det är svårt att inte bli förtjust i. I synnerhet om man som jag är en sucker för det färgglada och glammiga 80-talet. I går när jag slötittade på Hellenius hörna så dök en liten sketch upp, G för gamla. Ett flertal av originalskådisarna medverkade och måste verkligen säga att Uggla är sjukt välbevarad. Och fortfarande lika härlig att se och höra i mediesammanhang förstås :)

Favvoscenen från 1983. Gruppen Barn återförenas på G:s scen (Kolingsborg) och framträder med Tre vilda hav.


Dagens känga.

Dagens känga går till män som inte håller vad de lovar. Särskilt när mitt halsband i 18 karats guld som jag fick i studentpresent är inblandat.


Nöden har ingen lag.

Igår så storhandlade jag i Sicka och med mig hade jag en underbar och stark bärhjälp - Sandra. Blev fyra kassar som vägde bly och jag behövde stanna och hämta krafter ungefär var femte meter. Kände mig som en åldring färdig för ättestupan. S drog lite på munnen, med all rätt. Mina lemmar är helt kraftlösa. Nu dagen efter så har jag haft en djävulsk värk i nacke och axlar, otränad är bara förnamnet...! Anyway, tillbaka till mina och Sandras bravader. Hon gav mig x antal dricksglas samt ett fenomenalt startpaket till min kryddhylla innehållandes b.la paprika, cayennepeppar, muskot, timjan, basilika, kanel och chiliflingor. Så gulligt av henne! :) Vi lagade sedan gott käk, men mitt i dukningen kom jag på att mitt set med bestick fortfarande ligger i lägenheten på söder. Således fick vi göra det bästa av situationen... jag åt med en del av en måttsats och en vass kniv. Sandra tog någon form av salladstång som jag glömt att jag ens ägde. Smått komisk scen som kommer vara inpräntat i minnet ett bra tag framöver. Kände mig som ett litet barn där jag satt och spillde och mumsade med min lilla "sked" av plast i högsta hugg...


Lite smått varmt om hjärtat.

Fin kväll som avslutades med subway-mackor och en väldigt gullig avskedscen. Liten tröst inför redovisningen imorgon. Men vill fortfarande ha styrka och drömmar om lila enhörningar med glitter på. Tack och god natt, kids.

Nej, nu är jag faktiskt lite sur.

Ledsen för frånvaron. Min vardag är rätt galen just nu och flytten går i snigelfart. När jag hämtade ut nycklarna fick jag beskedet att det var drygt 10 saker som behövde åtgärdas och jag väntade mig det värsta. Som tur är så har det mesta redan fixats, det som är kvar är det orubbliga fönstret och städningen. Lyan är vidrigt smutsig, flyttstädning existerar tydligen inte i studentbostäder. Så jävla dåligt. Fått lite grann gjort idag, gardiner har kommit upp och mitt bord + stolar är monterade. Badrummet har fått en första skurning (ytterligare en kommer) och jag har torkat ur de flesta skåp så jag har kunnat ställa in en del köksprylar på de rätta ställena. Påbörjade monteringen av högskåpet till badrummet, men efter 5 timmars slit gav vi upp för dagen. Problemet i det stora hela är att min kurs älskar grupparbete, således blir jag avbruten non stop av alla jävla möten. Imorgon blir det till att fortsätta skura, få upp spegeln och i alla fall två möbler. Ikea är billigt, men monteringen skulle jag mer än gärna klara mig utan...


It's coming...

November har knackat på och jag har motvilligt släppt in henne innanför tröskeln. Dagen skulle egentligen ha bjudit på tjut och invigande steg i lägenheten, men eftersom miss L:s strukturerade schema gick åt helvete så har nyckelutlämningen helt enkelt fått vänta till morgondagen. Då ska jag även besöka IKEA med fadern och syrran. Hyser en skräckblandad förtjusning inför det. Nu väntar faktiskt flytten på riktigt - steg som kommer härnäst är den evinnerliga satans packningen, hyrandet av släp och monteringen från helvetet. Kommer bli otroligt skönt när allt väl är avslutat och jag bara kan andas ut i mitt nya hem. Uddvägen i Sickla, jag tror att vi kommer trivas ihop...


The groupie.

Det är mycket som man liknas vid. En del mindre smickrande och andra mer. Detta är det senaste. "Du ser ut lite ut som en rockig hipster-groupie. På ett bra sätt." En annan person anser att jag liknar Snövit. Bättre det än Lisbet Salander-skiten jag fick höra i två års tid.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus