Fight it.

Just insett att mina tentor närmar sig med stormsteg. Hatar att de är så tätt inpå varandra - det som bäddat för misslyckande.

Bara att kämpa på sista biten nu.

Adventsjulstaken är på plats och första ljuset är tänt.

Det har pyntats lite inför första advent i dag - kom i rätt stämning redan i går när Jennie bjöd på en jättegod glögg med smak av saffran. Kan verkligen rekommendera den!

Nu i kväll hade jag faktiskt tänkt gå och köpa lite helggodis och sen bänka mig framför en film. Fast först måste jag verkligen röja lite extra i sovrummet och även boka en tvätttid. Har inte haft tid att göra det än och det blir så väldigt mycket mysigare när man har det avplockat överallt och inte bara i en del av lägenheten. Har ju till och med min traditionella december-duk på g...



Kryddor och bitterfittor.

Helgen har varit bra, igår umgicks jag med gänget hemma hos Jennie och Martin. Utvecklade ett beroende av kryddiga nötter och plågade resten av folket med Mötley och Oskar Linnros. Udda kombination? haha.


Smolket i min lyckobägare är att det hänt en sak på jobbet som jag har riktigt grov ångest över. Snäste av en kollega som varit den värsta sortens pain in my ass - har nog aldrig varit varit med om en drygare människa. Det är ingen ursäkt från min sida, det var så oprofessionellt och barnsligt av mig att agera på det där sättet och sänka mig till hennes nivå. Kan ju lägga till att det inte var fråga om några personangrepp eller liknande från min sida - jag snäste bara till när hon plågat mig konstant i tre timmar.  Fick höra i efterhand att personen ifråga gått omkring och snackat skit om mig och beskrivit situationen på ett sätt som fick mig att framstå som en idiot. Så klart. Jag antar att det inte är något som jag borde fästa mig vid, men det känns inte kul alls. Om jag bara hade kunnat hålla emot. Ska försöka att skjuta undan det i alla fall.


Ming Garden

Tillbringat lite kvalitetstid med Nea i kväll. Vi lyxade till det med kinamat på Ming Garden - vi var båda så hungriga att läsandet av menyn tog ett bra tag. Själv svävade jag ut och var till och med på väg att beställa in förrätt i form av vårrullar. Som tur är så tog jag mitt förnuft till fånga och nöjde mig med det gamla vanliga, kycklingspett med jordnötssås. Trots att jag skippade vårrullarna så rullade jag nästan hem. Var härligt att se Linnéa i vilket fall som helst - det var ett tag sen. Vi bokade in en bio nästa vecka också så nu blir det äntligen Harry Potter. Har hört att den är riktigt bra så får se om förväntningarna infrias :)

Nu blir det lugn och ro resten av kvällen - ska passa på att plugga lite också. I morgon blir det jobb igen, dock bara ett mini-pass på 4 timmar. Klart överkomligt.


Ny fon.

Min bebis har anlänt! A.k.a  - Samsung Galaxy S. Obeskrivligt svårt att beskriva hur skönt det är att äntligen ha en fungerande telefon igen. Abonnemaget har dock inte kommit igång, jag ska flytta över mitt gamla nummer så det tar lite extra lång tid att starta upp allt då.  


Salut!

Here's to the crazy ones. The misfits. The rebels. The troublemakers. The round heads in the square holes. The ones who see things differently...

Devilish

Var ute med flickorna i går och vi hade det enormt kul. Dock svärtades allt ner av en väldigt trist händelse, Saras telefon blev stulen ur väskan på dansgolvet. Förstår inte hur man kan utföra en sådan handling och sedan med gott samvete sova på kvällen... bortsett från stölden i Spanien förra året har jag aldrig varit med om något liknande. Blev jättechockad av hur fort det gick. Shit happens, men det är ändå för jävligt.

I dag har jag mest tagit det lugnt och vilat. Har nämligen lite migrän. Jag får se om jag orkar följa med de andra och fika senare i kväll. Har tagit alvedon så det lär väl förhoppningsvis jämnas ut snart.


Gamla stan it is.

Idag när jag vaknade på förmiddagen så var jag inte på världens bästa Mary Poppins-humör direkt. Det första jag gjorde var faktiskt att slänga telen i väggen. Pms-ryck, anyone? 

Kastade en blick i spegeln och konstaterade kallt att jag sett bättre ut. Sliten var bara förnamnet!  Valde att dölja mitt stackars hår med min älskade mössa och slängde på mig toffeldojorna, sedan började jag traska ner till gamla stan för att möta upp S. Tinade upp lite inombords av den friska luften och väl framme så var jag nästan i normalt tillstånd - haha. Vi fikade inne på vår favvohak och en tanke som alltid slår mig när jag går in där är att jag inte vill gå därifrån! Nej, kanske inte fullt så illa men det är ändå ett av de mest charmiga cafén jag satt min fot på. Mysiga vrår där man kan sitta i skymundan och gudomlig pastasallad. Vi sitter nästan alltid vid ett hörnbord vid fönstret och där har man perfekt utsikt.

Tänk er vad härligt att sitta där med en ångande kopp och titta ut på de fallande snöflingorna? Snön lyste dock med sin frånvaro denna gång, men ljussken och asgarv funkade rätt bra det med. S fick äntligen tillbaka sin bok  som jag ännu inte läst. Lite skäms-faktor på det. Måste erkänna att fantasy inte riktigt är min typ av genre, men sedan har jag faktiskt haft mindre läslust över huvud taget på sista tiden. Får göra ett nytt försök snart igen. Runt jultid brukar jag få världens sug och ligger allt som oftast fördjupad med en historisk roman i ena handen och hasselnötter i den andra. Då kan ju faktiskt en fantasy-bok få komma med också. Sen måste jag erkänna att jag är lite nyfiken också ändå, kan den inbitne fantasy-skeptikern bli omvänd? (Och nej, de vanliga standardverken räknas inte in där...)


Varma fossingar för billig peng

Tog en sväng förbi Sickla i går och införskaffade nya och varma skor, uggs-copys. Hade liknande förra vintern, det känns verkligen som att ha tofflor när man har dem på sig. Så länge man har rikligt med impregnering så läcker dem inte heller, 249 pix!


 


Pissed.

Det känns bättre i dag. Dock är jag irriterad som fan på min chef. Behöver mina stackars extra-tider och har fått endast en hittills den här månaden. Tror ni inte att hon ringer idag och ställer in den? Kul. Tack så hemskt mycket.

Och nej, jag tycker inte att det är ok. Inte någonstans.


Det är inte lätt när det är svårt.

Mörker och lite patetiska krokodiltårar. Ibland har man sådana kvällar, eller jag har i alla fall det. Försöker att skärpa till mig, men det känns rätt svårt. Lockas till självdestruktivt beteende som bara gör det värre. Ska försöka att bara stänga ner och kämpa för att slappna av. Det brukar funka med en kopp te och en bra film - lite lugn runt omkring helt enkelt. Egentligen borde jag kanske bara sova?


Pennywise? Hell no, these are fashionable clowns.

Ytterst alldaglig helg fylld av jobb och andra plikter. Igår var det dags för det vanliga lördagspasset som var segt som satan, som vanligt försvann alla människor efter runt 18.00. Jag och de två återstående kollegerna samlades i självscanningen och diskuterade allt mellan himmel och jord, bland annat kom barnprogram upp och varför de är så mesiga nuförtiden.  "Annat var det förr då sa de till och med slyna till Ariel i Den lilla sjöjungfrun!" Hahaha!, det har jag faktiskt aldrig tänkt på...

Väl hemma efter en lång arbetsdag så muntrades jag upp lite mer av den här synen! Möttes nämligen av dessa underbart söta varelser som måste vara de gulligaste clownerna jag någonsin sett! Lite ironiskt med tanke på att jag har fobi för clowner, haha! P och M ville jag dock enbart krama på. Och sno en bild av dem också, såklart... :)


 


Materialisten har talat

Btw, min nya bästis kom idag! A.k.a. kameran. Nu ska det börja fotas...

Regnpromenad och fikastund.

Regnpromenader är något som de flesta inte gillar. Det är blött, kallt och lerigt. Jag tycker faktiskt om det - ett lätt regn är något av det mysigaste som finns! Peder och jag passade ju på att ta en fika nu ikväll och ett par timmar senare när vi sköt upp dörren till cafét var gatstenarna mörka av det strilande vattendropparna. Gick och log i mjugg och det enda som inte var särskilt trevligt just då var mitt val av skor. Vi hamnade till slut på medis, jag fick nämligen för mig att gå till bibblan innan de stängde. Hittade inget speciellt. Måste erkänna att jag har börjat köpa de flesta böcker jag vill läsa nuförtiden, problemet med bokhyllan börjar bli en aning akut - tror jag måste köpa en ny väldigt snart så jag slipper hålla igen på just den fronten. Samlingen väntar ju på att få fyllas!


Helgen som försvann

Japp, den susade förbi lika fort som den kom! Igår firade vi Malins födelsedag här hemma. Vi blandade bål och hade det allmänt mysigt. Mirella och Paulina fixade tårtan, magiska fingrar säger jag bara! :) Den tårtan försvann ganska snabbt, halva blev över och idag var det ett väldigt spring till kylskåpet för att smaka på resterna - vips, så var den borta.

Idag har det mest varit godisätande och slapp i soffan som stått i fokus. En typisk söndag med andra ord. En enda intressant sak har hänt och det är att jag ÄNTLIGEN hittat min vinterjacka! Har ju haft lite beslutsångest angående det där, men har nu äntligen hittat en som känns helt okej och viktigast av av allt: är tillräckligt varm. Det blev en duffel, inte riktigt min stil i vanliga fall. Men vad tusan. Den är bekväm och jag älskar ull - med andra ord så är jag hyfsat nöjd :)  


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus