Funderingar och födelsedagsbarn.

Detta är verkligen den konstigaste sjukan som jag varit med om. Totalt lamslagen av feber och halsont i ett dygn och sen flyger alla symptom sin kos? Hm. Var visserligen krasslig tidigare i veckan, men då var det bara fråga om lite huvudvärk. Nu trodde jag att ett mer långvarigt förfall var i antågande. Nåja, skönt att det verkar ha gett med sig. Har verkligen inte tid att ligga däckad i sängen och knapra Syx. Tentaveckan har ju inletts och sen ska vi inte glömma bort firandet av kära fadern som fyller hela 49 år just denna dag. Grattis pappsen!


Oh, no.

Har fått en konstig mini-flunsa. Ont i halsen som satan och hade hög feber hela natten och hela dagen. Sen började jag kallsvettas i kopiösa mängder, febern är nu nästan obefintlig. Är helt klar i huvudet, dock lite matt. Vill inte återvända till de sjuka feberdrömmarna. Stanna på denna punkt, kroppen! Pretty please?


Sister.

Svängde förbi Anchor i går med Fanny, Sister skulle nämligen spela. Hade inga superhöga förväntningar, blev dock positivt överraskad. De var riktigt bra live! Ville komma lite närmare scenen, men där var groupie-centralen parkerad så jag nöjde mig med att stå lite i utkanten.

Denna låt kördes visserligen inte, men den snurrar non stop i huvudet.


Pinup

Couldn't help myself... för Shock har nästan för coola grejer! Självklart slank det med lite annat smått och gott också. Bland annat ett rött läppstift och pråliga lösögonfransar.


Bokrean är i antågande.

Förr om åren (innan internet var lika utbyggt) satte jag en ära i att armbåga mig fram på bokrean. Jag saknar det. Nu utövas bokshoppandet mestadels via datorn inne på sovrumskammaren. Lite lättare kanske, men charmen gott folk! Charmen. Det är ändå något speciellt med att ge sig ut på en gedigen bokjakt. Alldeles för längesedan det skedde. Jag räknar ju självklart inte med mina expeditioner på stadens bibliotek. Så, kanske dags att ta sig ut i vimlet? Eller ännu hellre, smyga in på ett trångt och dammigt antikvariat. Darrar nästan till av vällust.


Långsam dag.

Tristessen har vandrat med mig alldeles för länge, men skulle ändå ha föredragit en god natts sömn innan det första metod-seminariet, som gick av stapeln tidigare i dag. Jag hatar nämligen teori och metod, finns inget tråkigare. Relativt intressant diskussionsunderlag i dag dock, midsommarkrisen 1941. Det förgyllde en del av de tre timmarna, men överlag: snigelfart.

 


Strike a pose.

Haha, det florerar alldeles för många bilder på facebok där jag blundar. Det duger inte, Dags att börja posa lite istället för att fly fältet?

 


Party like there's no tomorrow.

Blivit en hel del roliga utekvällar på senare tid.

Några utdrag -

Klaustrofobi i en hiss som slutade med whisky och intressanta öh... kroppsliga kontakter.
Poesi och rap på Underbara bars scen.
Gott käk på Söders hjärta.
Förälskelse i drinken Nikki Sixx. Kan man inte få the real deal så tar man det näst bästa, värmer ens lemmar lika bra!


 Menyläsning på Söders hjärta.

J. Edgar.

Jag och Peder hade tänkt köra på vårt säkra gamla kort tidigare ikväll, med andra ord: Bishops arms. Men någonstans på vägen kände jag att fått mitt lystmäte av alkohol. Mer om det i ett separat inlägg. I alla fall - det blev mys på Victoria istället. Filmen om J. Edgar Hoover såg vi, riktigt grym! Har Clint Eastwood någonsin misslyckats? Det enda minuset jag spontant kan komma på är nog att gammal man-sminket var en aning taffligt.


Spännande? Oh, yes.

Dygnet är helt åt helvete igen. Men vet det tusan om jag har styrkan att få det normalt just i natt. I stället vänder jag  blad i en av Fogelströms bästa för 150:e gången.



Blir påmind om hur blödig jag faktiskt är när en liten tår bildas i ögonvrån. Ja, det är ett känsligt ögonblick när Henning blir besegrad av lungsoten och trots att jag läst alltihop så många ggr så sitter jag ändå där som en gammal hispig tant med näsduken i högsta hugg - huvva. Tur att man sitter dold inne på kammaren!


Happy b-day Jac!

15/2 är dagens datum och min bästa vän Jackie har födelsedag! :D Hela 24 år fyller hon. Stort grattis på din dag älskling, hoppas den blir superduper bra!

Här är en bild på mig och Jac från back in the days, 2005. Tagen på ett café på Södermalm. Här lyser kärleken öppet, haha! Puss och kram på dig baby, love you!


Young Victoria.

Det var ett tag sedan jag hade ett riktigt film-maraton, i alla fall på natten. Har redan avnjutit ett flertal rullar, nästa blir Young Victoria. Ett känsloladdat drama om den brittiska drottningen, vars regeringstid sträckte sig över 63 år. Längre än någon annan brittisk monark. Filmen ska tydligen främst handla om de första turbulenta åren efter kröningen. Fokus läggs även på hennes relation till Prins Albert, hennes livs kärlek och närmaste vän.


Nästa: Iphone.

Bjussade pappa och Malin på god mat i Sickla i dag. Mysigt! Sen gick vi till Expert och kollade på lurar, min stackars Samsung Galaxy har ju avlidit. Skärmen är totalt sabbad, färgpixlarna fungerar inte. Jag har ju anat länge att telen var på väg downhill, men trodde den skulle klara sig några månader till i alla fall. Icke. Fick sätta in sim-kortet i en telefon från stenåldern och jag har hittills lidit stora kval. Så stora kval att jag i vild panik var på väg att göra något riktigt dumt inne på Expert. Yes, Lollo fick syn på en skit-android för en spottstyver som hade riktig dålig prestanda. Men det kändes som en utmärkt idé ändå. Säljaren ville först pracka på mig den, men farsan stod bredvid och tyckte att jag var dum. Han tyckte att jag skulle köpa loss den trasiga telefonen och sen fixa nytt och billigare abbonemang på en Iphone. Det hade jag tänkt göra från första början, men vad ska jag säga? En längtan efter att slippa reliken från 2005 var stark därinne bland hyllorna. Säljaren höll med farsan och sa skrattandes: "Nästa gång du kommer hit får du passa på att lämna ditt CV!"


Ängeln är färdig!

Måendet är väl inte riktigt på topp just nu. Jävligt tungt, men jag ska försöka distansera mig från det hela. Har bäddat ner mig tillsammans med en varm riskudde och lyssnar till ljudet från Titanic som rullar på tv:n, lite ro mitt i smeten.

En glädjande nyhet kan jag dela med mig av i alla fall - min tavla som begåvade Elin jobbat med är färdig!




Kolla in fler av hennes grymma verk på: Tackytavlor.blogg.se


Klassisk frusen cheesecake á la Nicastro.

Blev klar med plugg-skiten i går, med hjälp av rejäla doser koffein, djupa andetag och god vilja. Och fick snabb respons också, positiv sådan. Firade med matkoma tillsammans med S. Massa friterat och sedan lakritsglass - det var en lycklig tjej som rullade hemåt tidigare i kväll. Nu kommer jag verkligen kunna njuta av mitt partaj som går av stapeln på lördag. Har en hel del förberedelser framför mig, men jag är faktiskt redan klar med min cheesecake. Ingen aning om hur den kommer smaka... därför gjorde jag två, haha! Så kan jag tjuvstarta lite på den ena och se om den håller måttet.



Så här skulle mina godbitar se ut... men min kära mor stod bredvid och gafflade om att jag skulle hålla igen på kaksmulorna. Eftersom hon hade krossat alla digestive kex så gick jag med på det. Kakorna fick nöja sig med ett tunt och mesigt täcke. Men bottnarna blev desto maffigare!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus