Old school.

I fredags samlades jag, Sara och Sandra i Tumba för en tjejkväll i nostalgins tecken. Sandra lagade sina legendariska amerikanska pannkakor som serverades med jordgubbar, grädde och sylt. Awesome är bara förnamnet. Jag länsade i princip fatet, ska det vá så ska det vá liksom. Förutom kulinariska läckerheter serverades även sprit i mängder. Vi experimenterade med drinkar i regnbågens alla färger samtidigt som vi under mycket skratt beskådade alla dokumenterade minnen som vi har upplevt tillsammans under åren. Ibland har jag svårt att greppa hur länge vi faktiskt umgåtts. Jag har nu känt Sandra i ca 7 1/2 år och Sara i 6 år. Time flies ! Hursomhelst var det en riktigt bra kväll, tack fina ni.
 
Tänker nog ta och kidnappa chicksen för en repris hemma hos mig snart. Är gräsänka nästa vecka så man ska kanske passa på och slänga iväg en inbjudan? :)

Finaste Casper.

 
Min älskade kissekatt. Här var han bara en liten snöbollstuss.

The 28th club.

Jag hade en väldigt fin födelsedag i år. Det var enkelt, lugnt och bara... fridfullt. Den kan sammanfattas med varm choklad, tårta och paket. Just då föredrog  jag det framför umgänge med vänner, ärligt talat. Ibland är det skönt att vara ensam. Det blev lite mer socialt umgänge när min man kom hem från Luleå. G hade nämligen styrt upp med överraskning och bjöd mig även på middag på min favoritrestaurang på Söder. Inte helt fel, eller hur? :)
 
 
Allt börjar falla på plats igen. Och jag mår bra. Fan, vad härligt det är att säga de orden och mena det.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus