Old school.

I fredags samlades jag, Sara och Sandra i Tumba för en tjejkväll i nostalgins tecken. Sandra lagade sina legendariska amerikanska pannkakor som serverades med jordgubbar, grädde och sylt. Awesome är bara förnamnet. Jag länsade i princip fatet, ska det vá så ska det vá liksom. Förutom kulinariska läckerheter serverades även sprit i mängder. Vi experimenterade med drinkar i regnbågens alla färger samtidigt som vi under mycket skratt beskådade alla dokumenterade minnen som vi har upplevt tillsammans under åren. Ibland har jag svårt att greppa hur länge vi faktiskt umgåtts. Jag har nu känt Sandra i ca 7 1/2 år och Sara i 6 år. Time flies ! Hursomhelst var det en riktigt bra kväll, tack fina ni.
 
Tänker nog ta och kidnappa chicksen för en repris hemma hos mig snart. Är gräsänka nästa vecka så man ska kanske passa på och slänga iväg en inbjudan? :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Tack för en trevlig kväll, helt underbart att få spendera lite kvalitetstid med er! Det sker ju tyvärr alldeles för sällan :(

Jag är riktigt sugen på en tjejkväll inom snar framtid...gräsänka låter ju klockrent! Vore kul och gosa med kissen din också :)

Kram på dig darling!

2015-02-25 @ 17:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus