Working girl

Nu är jobbhelgen återigen här - stor suck. Det enda som är positivt nu för tiden är att jag jobbar med Sandra. Har sagt till mig själv att det inte ska bli någon mer sommar på grossen och förhoppningsvis stämmer det. Ska börja toksöka andra sommarkneg snart. Om jag slipper sommaren skulle jag dock kunna tänka mig att stå ut med att jobba varannan helg fram tills magisterexamen, det är ju trots att bara lite över 1 år kvar. Kommer jag stå ut, det är frågan?
 
P.S. Update ang. slimmandet: fortsätter att gå ner, väger 53,9 kg. Stl 38 hänger löst och 36 sitter numera perfekt.Har minskat 6 cm i midjan, har endast 68 cm i omkrets nu. Vet inte när kroppen kommer säga ifrån och sluta gå ner, men om det fortsätter så här bra har  jag bestämt mig för att sätta stopp vid 50. Då uppkommer ju nästa stora utmaning, behålla vikten. Om jag satsar på en mer liberal livsstil kommer lite vatten samlas i kroppen igen, således kommer nog slutvikten (med vatten) bli ca 52 kg vilket är helt okej.
 
En skiss på hur jag skulle kunna leva för att vara viktstabil  är att äta ganska begränsat med kolhydrater och de ggr i veckan då jag faktist äter de sistnämnda satsa på fullkorn/GI.Godis tänker jag förhålla mig till som nu, små mängder någon gång ibland.Sedan ska jag lägga till träning på gym 3 ggr i veckan, Nu tränar jag knappt. Bara powerwalks då och då. Socker i livsmedel ska undvikas i så stor mån som möjligt, halvfabrikat likaså.
 
 
 
 
 
 
 

Ett nytt och förhoppningsvis bättre år.

En hel del har hunnits med under min frånvaro. Jag har avslutat praktiken, som var otroligt berikande och lärorik. Jag kommer till och med att sakna det dammiga, iskalla magasinet. Jag och Gabriel lyckades också få in en liten tripp till Tallinn, vilket var en välkommen flykt från vardagen.

 

Bestämde mig även för att starta ett nyttigare och hälsosammare kapitel i mitt liv. Det har varit utmanande och härligt. Lite svårt också ibland. Men resultaten är värt det: väger för nuvarande 55 kg (tidigare 60 kg) till mina 160 cm och är nöjd som bara den. Funderar på att fortsätta några kg till, men måste nog öka antalet powerwalks för det. Och i skrivande stund? Jag försöker avsluta de två sista inlämningsuppgifterna till min kandidatexamen, den ena är snart klar och den andra har jag kört fast på. Mindre roligt. Men jag har fortfarande 1 1/2 dag till på mig att slutföra den, så det ska nog gå vägen.

 

Det har ju varit jul också. Jag gjorde ett halvhjärtat försök att fira, men det gick väl sådär, tråkigt nog. Familjeproblemen går upp och ned, trenden går för närvarande nedåt. Det är en oerhörd smärta som tynger mig för jämnan. Ofta blir jag bara trött. Känner mig tom och ledsen. En person som jag trodde var på bättringsvägen ljög mig (och alla andra) rakt upp i ansiktet och gjorde något som jag inte vet om jag någonsin kan förlåta. 

 

Jag försöker tänka att jag har mitt eget liv, jag ska leva det, försöka må bra och skapa en stabil framtid. Men ibland känns det så jävla svårt. Mitt i alltihop ska ju jag och Gabriel flytta också. 31 mars styr vi kosan till en ny lägenhet vid Storängen, nära Nacka Forum. Vi ska dela en fyra med Gabriels lillebror. Det ska bli skönt med mer plats, men jag avskyr att flytta. Särskilt när jag vet att det inte är en permanent bostad. Vi planerar att bo där i 1-1 1/2 år, sedan ska vi förhoppningsvis köpa en ny gemensam bostad. Vi drömmer om hus, men vi får se hur långt ekonomin räcker. 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus