Ett nytt och förhoppningsvis bättre år.

En hel del har hunnits med under min frånvaro. Jag har avslutat praktiken, som var otroligt berikande och lärorik. Jag kommer till och med att sakna det dammiga, iskalla magasinet. Jag och Gabriel lyckades också få in en liten tripp till Tallinn, vilket var en välkommen flykt från vardagen.

 

Bestämde mig även för att starta ett nyttigare och hälsosammare kapitel i mitt liv. Det har varit utmanande och härligt. Lite svårt också ibland. Men resultaten är värt det: väger för nuvarande 55 kg (tidigare 60 kg) till mina 160 cm och är nöjd som bara den. Funderar på att fortsätta några kg till, men måste nog öka antalet powerwalks för det. Och i skrivande stund? Jag försöker avsluta de två sista inlämningsuppgifterna till min kandidatexamen, den ena är snart klar och den andra har jag kört fast på. Mindre roligt. Men jag har fortfarande 1 1/2 dag till på mig att slutföra den, så det ska nog gå vägen.

 

Det har ju varit jul också. Jag gjorde ett halvhjärtat försök att fira, men det gick väl sådär, tråkigt nog. Familjeproblemen går upp och ned, trenden går för närvarande nedåt. Det är en oerhörd smärta som tynger mig för jämnan. Ofta blir jag bara trött. Känner mig tom och ledsen. En person som jag trodde var på bättringsvägen ljög mig (och alla andra) rakt upp i ansiktet och gjorde något som jag inte vet om jag någonsin kan förlåta. 

 

Jag försöker tänka att jag har mitt eget liv, jag ska leva det, försöka må bra och skapa en stabil framtid. Men ibland känns det så jävla svårt. Mitt i alltihop ska ju jag och Gabriel flytta också. 31 mars styr vi kosan till en ny lägenhet vid Storängen, nära Nacka Forum. Vi ska dela en fyra med Gabriels lillebror. Det ska bli skönt med mer plats, men jag avskyr att flytta. Särskilt när jag vet att det inte är en permanent bostad. Vi planerar att bo där i 1-1 1/2 år, sedan ska vi förhoppningsvis köpa en ny gemensam bostad. Vi drömmer om hus, men vi får se hur långt ekonomin räcker. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus