Gräsänka

Det känns tomt i lägenheten just nu. Gabriel är nämligen i Luleå och granskar någon myndighet. Han kommer inte hem förrän på torsdag kväll. Jag har ju Casper i alla fall. När jag inte pluggat har jag suttit och sett på The 100 på datorn och han har spinnande legat tätt intill. Gällande serien är jag rätt nöjd hittills. Efter Breaking Bad har det varit rätt svårt att hitta något som jag fastnat för. Vi får se om The 100 kan behålla mitt intresse, håller tummarna för det. Den är dock lite av en rip-off på många andra serier med katastrof-tema. Handlingen kan i korthet sammanfattas så här: För nästan 100 år sedan utplånades nästan allt liv på jorden av en kärnkraftsexplosion. De överlevande människorna befann sig på de internationella rymdstationerna. Under åren som gått har nästan alla resurser tagit slut och därför skickas 100 ungdomsbrottslingar ner till jorden som försökskaniner. De lämnas i ödemarken och ska undersöka om det är ofarligt att återvända till jorden.
 
 
 

Fuck you right back.

Känner mig sviken. 

Casper <3

Jag och Gabriel har blivit med katt! Vi köpte två kattungar av rasen brittisk korthår i somras.Vi döpte dem till Casper och Trixie, och jag älskade dem från dag 1. Tråkigt nog fick vi nyligen omplacera Trixie. Hon uttryckte svartsjuka gentemot Casper, hon tyckte inte heller om Gabriel och var aggressiv mot honom... hon började även förstöra inredning, var allmänt orolig och verkade inte alls må bra. Jag vet fortfarande inte varför. Vi gav henne massor av uppmärksamhet och kärlek, men det hjälpte inte. Jag misstänkte att hon passade bättre som ensamkatt, så hon fick flytta till en kattvan och jättesnäll barnfamilj som bor i villa ute på Värmdö. Det var nog bäst för henne, men jag grät en del dagen de hämtade henne. Man fäster sig så fort... jag saknar henne.
 
Casper trivs däremot hur bra som helst hos oss. Han är en riktigt liten kelgris, som älskar att sova i sängen med oss. Eller mig rättare sagt. Han ska alltid sova bredvid mig och gosa. Han är ju inte så liten längre heller. Han fyller 6 månader den 17/10 och väger lite över 3 kg. Det kan man tycka är ganska mycket för en kattunge, men för brittisk korthår är det normalt. Britten är nämligen en ganska stor kattras, som växer långsamt. De är fullvuxna när de är runt 3 år. Som vuxen kan en hane väga upp till 8-10 kg. Det vanligaste är dock 6-8 kg.  Med andra ord, Casper kommer bli en bastant nallebjörn! På bilden är han bara 13 veckor, det är helt sjukt hur mycket vår bebis har vuxit.
 
 

Nattliga studier.

Just nu sitter och skriver på en restuppgift (för ett missat seminarium). Borde vara klara med den för längesedan, men skrivkrampen har varit ständigt närvarande. Det har dock lossnat nu, tack gode gud, så jag kommer nog hinna klart i natt. Det måste jag rent ut sagt. Jag har nämligen deadline för hemtentan i slutet på veckan och jag måste sätta igång med den i morgon
 
Jag har ständigt under årens lopp försökt sluta med att sitta med plugg i sista minuten. Nu, när jag faktiskt befinner mig på master-nivå, är det inget beteende jag bara måste försöka sluta med. Jag måste sluta med det. Nu ska jag  först och främst bli klar med den här första delkursent. Nästa vecka när kurs 2 börjar är det bara och tuta och köra järnet. Från dag 1.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus