Mc och rock 'n roll.

Helgen har verkligen varit finemang. I fredags så knatade jag över till Fanny på Metargatan. Hon bjöd på hårfix och god drink, jag bjöd tillbaka genom att hälla i henne svartvinbärsvin. Som btw smakade exakt som saft. Kolla efter Aurora nästa gång ni är på systemet, folks!

Efter runt 1,5 timme så åkte vi in till stan och satte oss på Harry B James, där Mary redan var. Därefter blev det dansande och skitsnack för fulla muggar - var riktigt nöjd när jag väl dunsade i säng senare på natten. Nu i dag så har jag faktiskt varit uppe sen hyfsat tidigt imorse. Och det första jag gjorde? Käkade frukost? Gick på toa kanske? Nope. Jag prövade mc-kläder, haha. Nu är det så här att min kära far håller på och tar körkort för mc. Det är dags för uppkörning om ett par veckor, håller tummar och tår.

Han har faktiskt redan köpt en motorcykel. Ingen jättedyr, men jag tycker att den är jävligt snygg. Lite kultig! Ska visa bild på den vid något tillfälle. Är väldigt sugen på att ta kortet jag med. Men måste fixa vanligt för bil först. Under tiden får jag nöja mig med att vara passagerare, vilket säkert inte är helt fel det heller!


Här är ett förslag, gå och gräv ner dig!

Igår vandrade jag hem och skrattade nästan högt för mig själv, samtidigt som jag svor lite inombords. Det är bara jag som råkar ut för sådana här ultimata stolpskott verkar det som. Men, jag fick i alla fall ett gott skratt. Tack!

Edo <3

Syrran har landat i Miami och resten av familjen har lapat sol i Spanien. Flera av mina närmaste vänner drog till Italien, en tripp som jag naturligtvis inte hade råd att följa med på. Denna sommar har jag rest och kommit hem från Örebro. Kontrasten lyser med illande neon - jag vill också ut och röra på mig nu! Innan mossa börjar växa på mitt liggsår-infekterade ass.

Satt och drömde mig bort lite med bilder från Mallorca. Bland alla foton av turkosblått hav och middagar med familjen så fastnade jag på en bild av min älskling Edo (Eduardo) som tyvärr gått till de sälla jaktmarkerna samt fina Lady. Visst är de söta? Edo har det där typiska busiga uttrycket i ansiktet, han hade säkerligen rackartyg i sinnet när bilden togs :) " Nu ska jag krafsa sönder skinnet på soffan så fort du vänder ryggen till", eller något liknande :) Edo är mini-vovven, för den som undrar.


 


Kryper ur boet och blinkar mot solljuset...

Har haft hela helgen ledig så jag har faktiskt njutit av att inte behöva göra någonting... har sovit, legat och sen sovit lite till. Har lekt soffpotatis all in! Nu känns det nästan som om jag kommer få liggsår inom en väldigt snar framtid så det kanske inte vore helt fel att röra lite på fläsket - eller vad säger ni? Nu jäklar blir det powerwalk, slacker-stilen ska jagas på flykten... eller i alla fall nu ikväll.


Tankarna går till er.

Världen är grym och så ofta skoningslös. Ibland är det svårt att förstå... Sänder en tanke till våra grannar, Norge, ikväll och låter mitt ljus brinna för dem som drabbats.


Ordinary wednesday

Dags att återvända till CG för ett mini-pass. Men efter det blir det kvalitetstid med älskade Sandra. Mys!


The Lovisa madness.

Om man ska skratta eller fälla en tår, det är frågan! Fredagens utekväll var en av de roligaste (och sjukaste) jag varit med om på lång tid. Det var nästan lite allhus-varning faktiskt, haha, Kvällen innehöll bland annat en legendarisk och fruktansvärd pinsam stashning av fläskotletter. Mer säger jag inte, vill behålla det lilla jag har kvar av min stolthet.

Fanny och Mimmi blev mina partners in crime någonstans där i fylledimman. F och jag gick i samma gymnasium och har gemensamma vänner, men vi har aldrig riktigt kommit varandra nära. Vi har hälsat och så, setts på fester och någon middag här och där. Vi har dock aldrig pratat, inte på riktigt. Var riktigt kul att vi klickade så jäkla bra helt plötsligt, X antal år senare. Vi har till och med bokat in en utgång nästa helg, antar att det var längesedan hon mötte en person som är såpass vrickad som jag...


Hem ljuva hem!

Har tillbringat den senaste veckan i Brevens Bruk hos släktingar. Brevens är hålan som gud glömde, eller i alla fall en av dem. Det var dock skönt att få lite distans till stan, men när jag väl rullade in på centralstation så drog jag en suck av lättnad. Människor, den nästan totala avsaknaden av mygg, ha en affär inom gångavstånd... UNDERBART!

i dag har jag sprungit runt på stan i omgångar. Först med syrran och sen med Linnéa. Fick tag på ett riktigt fult leksaksvapen till min maskeradkostym. Tänk att sådana plastbitar kan vara så pass dyra... har inte tid att måla om den så jag får ha den hiskeligt gräsliga oranga saken i mitt lilla lår-hölster, hoppas den inte syns alltför mycket. Jo, jag ska nämligen på maskerad/grillfest hos min kära vän Emma Westin senare i kväll. Temat är pc och data-spel, jag ska vara Lara Croft :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus