Harvest Home

Jag och Mimz gick till Harvest Home på Bondegatan igår kväll för lite spontan njutning. Vi ville ha gott käk, kort och gott. Och jag säger bara en sak: MUMMA! Jag testade hjortytterfilé för första gången i mitt liv och det var så snuskigt gott att jag nästan ville slicka rent tallriken. Då har jag inte ens nämnt den gudomliga murkelsåsen. Den enda besvikelsen var den lätt brända potatisen. Men det var okej ändå, resterande delar var så goda att det kompenserades gott och väl. Nu tänker jag inleda min viltkötts-era. Nästa: Älg!

Fullspäckat schema.

Klockan är inte ens 7 på morgonen och jag är redan lite stressad. Idag ska jag köpa en födelsedagspresent, hämta kläder i Sickla, införskaffa ny mascara och sedan käka middag på Indira med Gabriel vid 5. Efter det ska vi på öl och whisky-mässan i Nacka och njuta av massa läckerheter. Mässan håller på till midnatt, efter det blir det taxi hem och massage till in på småtimmarna. Jag tror i alla fall att det blir det. Gabriel har tydligen storhandlat till sitt personliga lilla spa på Forum, haha! Svar ja, jag råkar tycka att det är lite rart. 
 
Under söndagen ska jag fika med Jennie (som jag inte träffat på evigheters evighet) samt fira Linnéas födelsedag på kvällen. Det blir lite middag  och presentöppning tillsammans med de närmaste. Efter detta massiva listande av göromål så undrar jag lite försynt vart i helskotta jag ska klämma in min övningskörning...  

Insomnia, igen.

Det är många tankar som snurrar runt i ilfart i natt. För att distrahera mig själv försöker jag med lite multitasking. Ser på en västern-serie, planerar min flykt från stan nästa vecka (brevens bruk och filosoferande med min älskade kusin, hurra!) och spånar lite på min halloween-kostym. Jag skulle ju kunna ägna dessa sömnlösa timmar åt mitt uppsats-pm... men, nä. Det får blir en uppgift för morgondagen.

Komplimanger.

Att bli kallad för världens sötaste fågel värmer, men just fågel? Hm. Jag skulle ha föredragit något... lurvigare?

Scary shit.

Konstig kväll igår. Blev halvt våldtagen av en hund, samma jycke åt upp mina trosor och jag upptäckte att fenomenet med män som använder dubbeldusch är mer utbrett än vad jag trodde. Scary shit.

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad.

Jag hatar när folk dömer mig och försöker placera mig i ett svartmålat fack. Ok, jag är lite crazy, jag är ett brinnande inferno samtidigt som jag kan vara en tillsluten mussla och komplicerad till tusen. Negativt? Kanske. Men jag sätter i alla fall mer färg på tillvaron än vad många andra gör.

Tyvärr misstänker jag att de simpla och ytliga människorna har det bra mycket enklare. För hela världen är ju så underbar om man är korkad, tom och glad?

the foxiest feminist you will ever come to meet.

Mimz blev inspirerad av yours truly och har börjat skriva i sin blogg igen. Besök henne och ta in hennes visdom! :D

http://cavemantoblogwoman.blogspot.se/

Sadness.

Ledsen dag idag. Ska iväg och välja ett uppsatsämne i skolan nu och sedan åka hem och försöka plugga lite inför morgondagens seminarium. Under onsdagen får jag träffa kära MImz, det är något som jag ser fram emot. Klamrar mig fast vid det och försöker le.

12 timmars kneg.

Det är skönt att inventeringen äntligen är avklarad. Sov dock dåligt (2 timmar), så jag var ganska död imorse. Blev förvånad när jag såg hela personalstyrkan samlad på parkeringen. Men förklaringen kom snabbt: väktaren var försenad så det gick inte att komma in. En halvtimme efter utsatt tid anlände han, chefen var måttligt road och vi var blåfrusna.

Jag och S satte igång med räknandet, när vi var klara fick vi reda på att vi inventerat fel blomsteravdelning, haha! Men det var tur i oturen. För när vi var klara med allt var det dags för städtjänst, samma som i vintras. Yay. Sprang runt butiken från hylla till hylla i 3 förhatliga timmar. Då började folk droppa av och snart kom erbjudandet: vill du gå hem tidigare? Jag och S sa nej.

Är i behov av pengar, så jag kämpade på. Sista timmarna fick vi vara på golvet och fylla på varor, vilket gjorde att tiden gick extremt mycket fortare. Nu är jag ÄNTLIGEN hemma och ska sova snart. Ska ta en riktig sovmorgon, tycker faktiskt att jag är värd det.

Whiny bitch.

Är omåttligt gnällig just nu. Jag vill inte inventera imorgon, jag vill se på American Horror Story och sen slumra i skamligt många timmar. Men verkligheten ser ut så här: ska upp 04.30 och räkna varor i 06.00-18.00. Blä. Nu blir det till att läsa lite Hungerspel och sen måste jag försöka sova. Styrka, L, styrka.

Död och halvt begravd.

Jesus. Fattar inte hur jag kan vara så trött?! En kort period med frihet från jobbet räckte tydligen för att få mig att känna dödens närvaro efter en helgs kneg. Inventeringen är imorgon och jag ska upp halv 5. Dålig timing för trötthet? JA! Ska hämta styrka från den här...


My little pony.

Avgudar de här galna, sockersöta shortsen. Kanske lite för mycket sommarkänsla, men jag struntar i det. I LOVE IT. Färgkombinationen bara skriker my little pony, eller hur?


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus