12 timmars kneg.

Det är skönt att inventeringen äntligen är avklarad. Sov dock dåligt (2 timmar), så jag var ganska död imorse. Blev förvånad när jag såg hela personalstyrkan samlad på parkeringen. Men förklaringen kom snabbt: väktaren var försenad så det gick inte att komma in. En halvtimme efter utsatt tid anlände han, chefen var måttligt road och vi var blåfrusna.

Jag och S satte igång med räknandet, när vi var klara fick vi reda på att vi inventerat fel blomsteravdelning, haha! Men det var tur i oturen. För när vi var klara med allt var det dags för städtjänst, samma som i vintras. Yay. Sprang runt butiken från hylla till hylla i 3 förhatliga timmar. Då började folk droppa av och snart kom erbjudandet: vill du gå hem tidigare? Jag och S sa nej.

Är i behov av pengar, så jag kämpade på. Sista timmarna fick vi vara på golvet och fylla på varor, vilket gjorde att tiden gick extremt mycket fortare. Nu är jag ÄNTLIGEN hemma och ska sova snart. Ska ta en riktig sovmorgon, tycker faktiskt att jag är värd det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus