Rosenlund

Nyss hemkommen från vårdcentralen. Är sönderstucken, sur och öm. Är man en liten stackare med tunna och otydliga blodkärl så är det inte en rolig procedur att ta prover. Men nu jäklar ska det analyseras: Hb, B12, järn och ämnesomsättning. Både familjen och Gabriel har tjatat på mig angående provtagningen och jag borde ha pallrat mig iväg för längesen. Men det är ju alltid så mycket saker man ska göra... listan tar aldrig slut. Nu är detta avklarat i alla fall. Ska bli intressant att veta vad min trötthet beror på. Nästa steg: RFSU, tandläkaren och cellprov. Suck.

En tid för födelse, en tid för död.

Torka aldrig tårar utan handskar. Vackert, gripande, brutalt och skoninglöst. De orden brusade inom mig efter att jag sett första delen av Gardells tidsdokument. Det är en välgjord historia om kärlek, passion, rädsla och död. Den berör, på riktigt. Men jag hade föredragit om någon annan än Björn Kjellman tagit sig an rollen som den äldre versionen av Benjamin. Kjellman kändes bara... fel. Slutet sjönk lite pga det. Överlag är dock serien innerligt bra och Adam Pålsson och Adam Lundgren är så fina tillsammans. Och Paul... det finns inga ord som kan göra den färgstarka karaktären rättvisa. Han är allt och lite till. 
 

Brevens

Skulle egentligen åkt till Brevens bruk för några timmar sedan, men jag fick boka om biljetten till imorgon bitti istället. Längtar till landet i alla fall, det ska bli skönt att komma bort lite. Ska stoppa i mig massa kantareller, äta pepparbiff, filosofera över livet med Mattias, spela monopol och njuta av stillheten. Låter inte det ganska behagligt?

:)

Idag har jag bara lust att skrika ut att detta är den raraste sötnosen i stan :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus