Rainy

En sen natt som denna är jag i vanlig ordning i vaket tillstånd. Ligger och lyssnar till älsklings lugna andetag och regnet som strilar mjukt längs fönsterrutorna. Idag har jag inte fått något vettigt gjort alls. Förutom städning, dundermiddag och mypys. Imorgon blir det andra bullar, banne mig. Ska plugga, få in lite övningskörning samt besöka familjen. Det var ett tag sedan nu och de enda man hör från dem är "vi ser aldrig dig". Men när man väl pallrar sig dit så är de alltid upptagna med annat ändå, haha. Får se om jag kan haffa någon i Björklund-klanen för lite socialiserande.


Sleepy Bulldog

När jag var på öl och whisky-mässan senast blev jag förälskad i denna lilla rackare.
 
Sleepy Bulldog Pale Ale. Mörk och mustig, tillverkad på Gotland. Dessvärre går den inte att köpa någon annanstans än där. Men man kan beställa flak till andra systembolag. Så jag och G gjorde det, kylen är ganska fylld för närvarande. Men jag funderar på att köpa Sleepy Bulldog Winter Ale också. Humlearomatisk, fruktig smak med tydlig beska, inslag av aprikos, ingefära, kryddor och knäck.Nam nam.
 
 

Lite sen uppdatering angående min hälsa.

Var ju på Rosenlund för några veckor sen och blev sönderstucken. Mina värden var tydligen utmärkta, hmppff. Min trötthet fortsatte trots detta. Har dock försökt vara noga med att ta omega-tre och andra vitaminer samt ta powerwalks. Det har gett lite resultat i alla fall.

Höstmörker, men ack så lycklig.

Övningskörning, plugg och jobb känns överkomligt och jag är så jäkla kär i min älskade pojkvän att jag nästan blir irriterad på mig själv. Nykär störande person= undertecknad.

Gabriel Nellkrans, jag är så glad över att du finns i mitt liv.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus