Panduro

Kikade in på Panduro och blev otroligt sugen på att pyssla. Särskilt nyfiken är jag på att göra hemgjorda tvålar. Det finns olika formar, dofter, och färger. Sen kan man sätta stämplar på om man vill och sen slå in dem i fint papper. Perfekt present! Eller varför inte skämma bort sig själv lite?
 
Något annat jag kikat på är tittskåp. När jag var liten var jag helt kär i sådana och än idag tycker jag att de kan vara otroligt fina. Små tittskåp och tillbehör kan köpas för billig peng och sen kan man även tillverka vissa saker själv för att göra det särskilt unikt. 
 
 

Depeche Mode

Min älskling är ju ett inbitet Depeche Mode-fan, och han har smittat mig med. Visserligen dyrkar jag dem inte lika hett, men de har många bra låtar. En favorit är Question of lust. De skulle ha spelat på Peace and love i juni, men de gick ju i konkurs. Sen är varken jag eller älskling särskilt sugna på att åka på festival. 
 
Glädjen sprudlade när vi fick höra att de ska spela i Globen den 27:e istället, så vi skaffade oss ståplats-biljetter. Det var ett par år sedan jag var på en stor konsert så det ska bli jättekul! Jag håller tummarna för att de spelar min favvo-låt som jag nämnde ovan. De har inte spelat den live på evigheter. Men man kan ju alltid hoppas!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tankeverkstad

Hej bloggvärlden.

Sommaren är här och jag har haft många fina dagar med grillning, promenader, och solsken. Tyvärr har minst lika många varit väldigt gråa. Smärtan och oron över familjen hänger över mig hela tiden, även om jag försöker göra mitt bästa för att tänka positivt. Jag stänger av för det mesta för att orka. Jag försöker vara ett stabilt stöd för min pappa som behöver mig mest just nu, men jag känner ändå att jag inte räcker till.

Vi klamrar oss fast vid hoppet och försöker tänka att det finns ett slut. För det måste det finnas. Situationen just nu är ingen dödsdom, det finns hjälp att få. Och jag hoppas verkligen att den hjälpen kommer bryta detta, det måste det. 

 

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus