Sparkle.

Veckan har kantats av lite svart och lite vitt. Syrran drog till staterna igen för att hälsa på M. Snart kommer hon väl ta och tatuera in en USA-flagga på asset, som en liten vandrande förespråkare för den grandiosa kontinenten i väst. Skämt åsidå :) Malin, den lilla skitungen, har fyllt år och det känns tyvärr som hon inte fick tillräckligt mycket uppvaktning. Ska skämma bort tösabiten lite framöver och ta igen det. Själv har jag plågat mig igenom redovisning av grupparbete på DSV. Hade målat upp en bild som inte riktigt stämde överens med verkligheten, det gick faktiskt hyfsat. Men är fortfarande överhöljd av arbete, det kommer inte att minska förrän en bit in i november skulle jag tro. Kommer visserligen ha mycket efter den tidpunkten och ända fram till jul, men tyngden kommer i alla fall inte plåga mig med mardrömmar då. Har ärligt talat inte skänkt flytten som äger rum nästa vecka en tanke. Allting har bara snurrat i ultrarapid så de få resterande timmarna har ägnats åt sömn. Tveksamt om jag kommer hinna flytta in den 1:a, lär  med största sannolikhet bli senare den veckan.

Very well. Nu ska jag fortsätta med mina nattliga studier. Jag återkommer inom en snar framtid för rapportering om helgens bravader. Kan avslöja en sak - Kolingsborg kommer att glittra.


Impact.

Försöker vara duktig, men misstänker att det går åt skogen. Dags att hugga tag i instuderingsfrågorna igen, för imorgon smäller det. Det mesta sitter, men svensk politisk historia är inte min starkaste sida. Kan vi inte hålla oss till nationalism och kolonisering, pretty please?

Update - tror faktiskt att provet gick relativt okej. Mitt största problem var snarare att jag fick värsta sortens kramp i handen efter det oändliga renskrivandet. Ett tag fick jag till och med sitta och ta paus efter varje nedkrafsat ord...


Be gone!

Hamnade i dvala vid 20.00 ikväll - ovanligt och välkommet! Nu vill jag ju dock ignorera det faktum att jag faktiskt vaknade till liv igen vi 00.00... Men ska tvinga mig själv till sömns nu. Ett par drömlösa timmar är det jag begär. Drömde återigen min gamla mardröm igår, kvävningsdrömmen. Det enda jag minns av den är att någon eller eller något försöker hindra min andning, inga detaljerade bilder alls. Kom till sans när mitt skrik ekade genom lägenheten och mamma stod lutad över mig. Har bara haft en återkommande mardröm förut i mitt liv,och det var i 11-årsåldern. Gillar inte gamla mönster. Försvinn igen, tack.


Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Vill tro att jag hör hemma i ett hörn av den här verkligheten. Glöm, glöm. Markus Krusegård, spela ljuva toner så sjunger vi tillsammans tills rösten brister.


Tjejmiddag och game of thrones.

Projektarbetet  i grupp på DSV är något av en mardröm. Men försöker ta det chill så att jag kan hålla mitt krampaktiga leende intakt. Kvällen lär få mig på bättre humör i alla fall, dags för tjejmiddag i Tyresö med Mimmi, Fanny, Anja och Mikaela. Tacos och Game of thrones står på agendan, vi ska researcha inför lördagens medeltidspartaj. Själv har jag redan fixat min outfit så jag får väl gå modevisning för de andra ;)


Medieval

Nu är det ju snart dags för halloween igen och barnslig som jag är så älskar jag ju naturligtvis att klä ut mig. Den första tillställningen av flera äger rum på lördag, då är det medeltidstema som gäller :) Så här ska jag se ut!


Det brinner i min själ.

Jag har verkligen tacklat av på bloggfronten - ska skärpa mig.

Ännu en helg är i alla fall försvunnen i glömskan och man kan väl mest sammanfatta den med tequila, misshandel med skägg, goda vänner, många långa telefonsamtal samt övningskörning vid alfa laval. Och lite saknad på det också. Om vi återgår till punkt 4... Pratade med bästis J i luren tidigare i kväll och vi ägnade hela 3 timmar åt pepp och allmän kärleksfest. Mådde så otroligt bra när vi sade god natt att jag satt och smålog konstant i ytterligare flera minuter. Även fast jag är en person som lätt blir orolig när jag inte har koll och planerar, så är det ändå väldigt trist när saker och ting går på rutin. Det finns en trygghet i det, men ibland så är det befriande att vika av från banan. Man behöver lite av det också för att må bra. Så deal mellan J och mig - dags att låta lite impulsivitet styra. Unga hjärtan vill ut och leva.


Nobelpriset i litteratur 2011 - Tomas Tranströmer

Jag kör genom en by om natten, husen stiger fram
i strålkastarskenet – de är vakna, de vill dricka.
Hus, lador, skyltar, herrelösa fordon – det är nu
de ikläder sig livet. Människorna sover:

en del kan sova fridfullt, andra har spända anletsdrag
som om de låg i hård träning för evigheten.
De vågar inte släppa allt fast deras sömn är tung.
De vilar som fällda bommar när mysteriet drar förbi.

Utanför går vägen länge mellan skogens träd.
Och träden träden tigande i endräkt med varann.
De har en teatralisk färg som finns i eldsken.
Vad deras löv är tydliga! De följer mig ända hem.

Jag ligger och ska somna, jag ser okända bilder
och tecken klottrade sig själva bakom ögonlocken
på mörkrets vägg. I springan mellan vakenhet och dröm
försöker ett stort brev tränga sig in förgäves.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus