Because I'm awesome.

Woho! Gör glädjeskutt just nu. Jag har kirrat en praktikplats på tobaks & tändsticksmuseet med start den 18/11. Det är så obeskrivligt skönt att ha det fixat så att jag kan koncentrera mig på allt annat skolrelaterat som behöver göras. Jag och älskling ska fira med god öl och stark korv stroganoff med chili-sting. 

Long time no see.

Hej världen. Nu har hösten gjort entré och det känns faktiskt inte lika mysigt som det brukar göra. Jag vill ha mer solsken och värme. Men den värsta kylan har i alla fall inte kommit än, får vara tacksam för det. Jag har börjat läsa den sista terminen på kandidatprogrammet, curatorutbildningen. Man kan sammanfatta det som läran om utställningsproduktion. Jag har fortfarande min c-uppsats i historia kvar, men eftersom jag inte har så mycket schemalagt under september-oktober så ska jag passa på och skriva en hel del så att jag kan bli klar lagom till slutet av november. Jag fick undan opponeringen förra terminen så jag ska bara lägga fram min egen text i januari vilket känns skönt. 
 
Jag ska även göra praktik under fem veckor i november och december. Jag har två intervjuer nästa vecka, en för spårvägsmuseet och en för tobaks-och tändsticksmuseet. Jag är redan supernervös, lär darra som ett asplöv innan... huvva!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus