Plikterna har återvänt

De tre semesterveckorna for förbi alldeles för fort. Nu är det jobb för hela slanten och det är redan träligt så det räcker och blir över. Är ledig 4 dagar nästa vecka dock, längtar. Då ska jag passa på att sola mina filmjölksben och spatsera runt i  mintgröna shorts med en öl i ena handen. Pretty picture, huh?
 
 

Tiredness.

Jag har varit i ett konstigt tillstånd de senaste dagarna. Är otroligt besviken. Självklart är jag arg och ledsen också, men det sjunker alltmer undan i periferin. En tanke som däremot inte lämnar mitt huvud är att jag verkar dra till mig underliga snubbar med små och stora problem, nästan som om jag har ett magnetfält omkring mig som enbart är designat för att attrahera dessa assholes. Jag blir så trött.

Vi har varit ifrån varandra några dagar nu, både han och jag behöver tänka över saker och ting. Hur vill vi ha det? Är han beredd att kämpa för mig? Är jag beredd att kämpa för honom? Så många frågor och så få svar.

Running free.

Gårdagskvällen tillbringades hemma hos Ola, Mimz och Stefan anslöt sig också. Min magkatarr som plågat mig hela eftermiddagen hade lättat så slapp lyckligtvis ligga hemma i min ensamhet. Det blev fotboll, vin och snack om allt och inget - kort och gott, ett bra sätt att starta helgen på. Spillde dock i Olas soffa, IGEN. Den är nu, i princip, förstörd. Har ganska dåligt samvete. Mimz föreslog en färgning. Ja, varför inte. Bättre det än en grå tingest med rödvinsfläckar...

På morgonen stack Ola till Gbg för att hälsa på sin syster med familj. Jag låg kvar och sov ytterligare ett par timmar, sen fixade jag undan disken och soporna. Nu sitter jag hemma och ser med sorgsen blick på katastrofen som är mitt eget hem. Fy. Måste, måste storstäda. Men nu drar jag till Mimz ett tag. Hela söndagen kommer dock vigas åt att städa och tvätta - cross my heart!


Freedom ffs!

Nu kan jag äntligen säga att jag är fri! Allt skolarbete för terminen är avklarat och semestern är inledd. Det känns lite konstigt. Allting har snurrat så intensivt under lång tid och nu är det bara stiltje som gäller. I kväll är ju ett utmärkt exempel - ska sitta och glo på serier på svtplay och umgås med päronen. Rätt angenämt...

Skänker en liten tanke till Fanny och Kimza: i sinnet är jag med er babes. Party like there's no tomorrow!


Permanent marker.


Just another picture to burn



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus