At certain times, even I like sundays.

Helgen har ägnats åt... ja, inte så mycket egentligen.

Igår blev jag inringd på jobbet och håvade in lite pengar i sista minuten. Mitt kontrakt går ju ut på tisdag. Idag tillbringade jag ett par timmar i nacka forum med M och passade på att köpa lite nödvändigheter som kollegieblock och post-its. Strosade även omkring inne på älskade Lagerhaus och ville som vanligt handla upp hela butiken. Jag nöjde mig med 4 doftljus, fast det var svårt att slita sig från dammsugaren till datorn i miniformat. Kitschiga prylar är uppfriskande i vardagen. Det påminner mig om hur synd det  är att de tog bort servisen som toppade Alice i Underlandet-looken totalt, var supersugen på att köpa den.


Samma gamla spår...

Det var registrering idag och skolan kickar igång igen på måndag. Ska bli kul att återvända till de välkända gamla lokalerna! Jobbet är över och jag lär väl knappast vinna något pris som årets kassörska. Men pengar har rullat in och motion har utövats. Yes, jag har gymmat i kassan med att lyfta grejer och därmed jobbat järnet med de stackars obefintliga armmusklerna. Hade tänkt kolla om det fanns utrymme för mig under hösten på CG, men i sista sekunden så gjorde jag inte det. Ska ta och slå en signal nästa vecka och höra mig för. Just in case.


Oskar på högsta volym!

25



Nu ska jag röja - blodet kokar i venerna.

Back in the days

Jac lade upp en del old school- pics på facebook. Jesus, både bra och dåligt kan man säga - haha! :)  Här är jag 17 år tror jag, vi hade samlats för en liten pluggfika på kära Café Eden som är beläget på medis. Stället har bytt namn ett antal ggr sen dess, för tillfället heter det visst Chill's Cave eller något liknande.  Måste säga att jag rockar mitt babyface där jag sitter och sörplar vatten så fint.

                                      


Sunshine in my mind

Sista andetaget av sommaren.



Jag tänker inte äta kräftor och jag tänker inte deppa. Jag tänker njuta av att se hösten göra sin friska entré. Älskar känslan av höst i luften - det är min del av året, alltid. Ser fram emot att börja skolan igen, är pigg och energisk just nu. Jag tittar tillochmed runt på träningskläder inför nya tag på gymmet!

P.S. Lönespecifikationen gjorde min dag - behöver jag ens säga ka-ching? :)


Nighty night

Mitt lilla utbrott hade trötthet som bränsle, självklart ordnade det sig. Jag, en dramaqueen? Nej, absolut inte...
Nu är jag äntligen hemma och käkar bränd korv som nattmat. Funtar på att sätta på The Reader - är på Winslet-humör.

God natt!

It sucks.

Kaos. Jag är världshistoriens största klantskalle och har god lust att sopa resterna av min hjärna under sängen. Fan helvetes jävla skit. Den här sommaren har varit rörig. Inte dålig på något sätt, men jäkligt ostrukturerad. Jag har jobbat väldigt mycket och försökt få ihop det med alla tiderna på Rosenlund, St. Eriks , det kommande jobbet på mässan och registering. Det har inte funnits många luckor kan jag säga.

Min hjärna har jobbat febrilt för att hålla isär allt. Jag har bokat om tider och anpassat mig till 110 %. Men nu har har det krockat rejält. Jag orkar inte, det sista som jag pallar med är detta. Fasar för att ta itu med det här imorgon, känner mig som århundradets största svin. Och nej, jag skojar inte. Behöver jag ens säga att detta gäller en väldigt viktig förundersökning på St Eriks som jag verkligen inte kan boka om IGEN? Den var från början på en dag som jag var schemalagd på, bokade därför om till en ledig dag. Men den är inte fri längre och det är enbart mitt eget fel. Om det vill sig illa får jag stå mitt kast ändå - fan, ångest x 100.


Totally unnecessary, but you should read it anyway

En lång dag är avklarad. När jag väl kom hem kände jag mig relativt matt. Lite för trött för att ställa mig och laga till något ätbart helt enkelt. Grävde i skafferet och fick fatt i en konserv, tvekade i ungefär två sekunder. Sedan fick det bli fiskbullar. Det smakade som kattmat, flashback till skolmatsalen en aning. Slevade i vilket fall som helst i mig bukfyllan och unnande mig sedan lite god efterrätt. Satt och filade lite på mitt arbetsprov till SU:s tidning medan jag åt, det är lite magert än så länge men jag har ju tid på mig så jag tänker inte stressa ihop något halvbra. Lär väl bli klar med det i nästa månad skulle jag tro, hoppas på det i alla fall! Annars har ju tidningen ett flertal datum listade som deadlines för höstens material.

I vanliga fall skulle jag ha snusat kudde vid det här laget, men nu ska jag istället sätta på en film. Behöver det, Vill sväva bort ett tag. See you, peeps.

P.S. På tal om något helt annat så blev det ju tyvärr inget Sonisphere - jag var schemalagt på jobbet så det var bara att gilla läget. Hoppas att det kommer en repris något annat år, med nästan lika bra artister! Vädret var ju inte så kul heller, konsert i ösregn känns lite småtrist. För tillfället är jag med andra ord ändå rätt nöjd med att sitta inne i värmen med torra kläder :)


På äventyr

Vi kom, vi såg och vi överlevde! Det blev en strapats innehållandes träsktroll, vattenläckor, vita dojjor och nostalgi á la grundskolan. Svampjakten gick inget vidare, antar att det blir till att vänta ett par veckor till innan guldtrattarna gör entré. Vi gick istället runt bland allt blåbärsris och mumsade på de bär vi hittade, fick ett hett, blått läppstift som resultat. Beskådade rådjur och J försökte smyga på dem för att fota, tyvärr utan bra resultat eftersom hon enbart hade sin mobilkamera med sig. Vattnet var svalt och vi satt länge och bara såg bort mot horisonten. Pratade lite, men ibland var vi bara tysta. Jag kanske inte behöver säga att det har varit en härlig dag, men jag gör det ändå. Det har varit en underbart härlig dag, och tänk! Det krävdes bara en 15 minuters bussresa och en finurlig guldlock i bagaget.


Never thought I'd see the day...

Vem kunde ana att jag har skogsmulle-ambitioner? Jag och J ska ut bland granbarren imorgon och plocka svamp - vänta på den underhållande fortsättningen...

I love my spicy food

Haft söndagen ledig och har då självklart varit ute och andats frisk luft. Drog även iväg till Sickla och bytte mina pjuck på skopunkten. De har helt sjuka storlekar på just mina skor - fel på leverantören? Har vanligtvis 37, men de klämde utav bara satan så testade 38 och de var naturligtvis för stora. Greppade då en annan 37:a och de passade perfekt. How weird is that?

På kvällskvisten började jag knata mot medis för att möta upp J. Hon bjöd mig på kinamat eftersom jag passat Agnes en del - så gulligt, tack baby. Vi valde båda rätter med kyckling och jag dränkte som vanligt in mitt ris med sambal oelek. Kryddor är beroendeframkallande och sälta är värst. Som Malin säger: salt är som kokain. Yep.

Nu är jag hemma och sitter och halvsover på sängen. Ska upp 6, jag kommer att vilja avrätta min väckarklocka imorgon bitti. Puss och godnatt!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus