April rain.

Hade planerat in att se en brasa eller att umgås med flickorna, men det blir lugnt och apatiskt gloende på Avatar istället. Är lite för tunt i plånboken för en utekväll ändå. Förutom film blir det till att läsa, mumsa chips och bara ta det lugnt. Min kropp känns som en urvriden disktrasa för tillfället. Behöver ladda batterier. Dags att byta om till något mer bekvämt! Mjukt underlag och kall loka väntar.

P.S. Tänker absolut inte klaga på vädret. Är jag en av få som faktiskt tycker om när det regnar?


If you can dream it, you can do it.

Så jäkla glad just nu. Kreativiteten har en sådan förlösande effekt på alla sinnen. Det är svårt att sätta det på pränt. Befrielse av varje liten cell och blodet kokar ihop till en intensiv adrenalin-flödande massa. Mer inspiration åt folket! 

P.S. Vid de tillfällen då jag inte har denna känsla  fångad och en röst ekar i mitt huvud som säger att  jag aldrig kommer att kunna göra något vettigt med det jag brinner för så bankar jag in följande mantra. Tycker att alla ska försöka leva efter det! Våga drömma stora drömmar. Låt inte rädsla och tvivel övermanna dig. Om du aldrig vågar ta steget, så kommer du alltid att undra vad som skulle ha hänt.


Hoppas, hoppas, hoppas

Mycket tankar i omlopp i kväll. Sitter med en penna och försöker få ordning på min katastrofala ekonomi, det går inget vidare. Jag spenderar inte särskilt mycket, men har en dyr hyra samt en hög avbetalningar som måste bort... glasögon och skolböcker är de det  gäller. Kan inte ha dem kvar när jag flyttar. Summa kardemumma: behöver ett extra-jobb. Kommer inte att klara av att flytta annars och mitt annalkande körkort kan jag glömma. Plus att jag måste överleva sommaren. Min kommande studentlägenhet är visserligen debiteringsfri under juni och juli, men mat och andra livsnödvändiga ting måste man ju ändå ha året runt.

Tyvärr fick jag inte anställning på Sandys, anledningen till det var att jag inte kunde jobba mer än 2 dagar i veckan i maj... och till och med det var för mycket för mig. Väntar fortfarande på svar från bokhandeln. Önskar och ber av hela mitt hjärta, kan inte ödet vara på min sida för en gångs skull?


Back on track

Äntligen feberfri. Säger det med en djup suck av lättnad, har verkligen inte haft tid med att vara sjuk. Har fått plugga hemifrån ett par dagar pga krassligheten. Suttit och morrat över termer och årtal med en penna i högsta hugg och en alvedon redo på nattygsbordet bredvid mig.

Missade klassens besök på armémuseum idag, vilket känns lite tråkigt. Hade verkligen velat följa med, trots att det inte var obligatoriskt.  Om någon är villig att offra sig så ska jag ta och släpa med den personen till en annan utställning framöver, det är otroligt intressant tycker jag. Tyvärr blir det sällan som man verkligen tar sig tid och går på en.


Ett nytt blad har vänts.

Detta är min nya plattform! Jag kommer att ventilera tankar om lite allt möjligt och förmedla en bild av hur mitt vardagliga liv ser ut. Den gamla adressen finns kvar, dock under en begränsad tid. Inläggen från 2006-2010 ska tryckas i en bloggbok för en nätt summa och ta plats i min bokhylla hade jag tänkt. Ta en titt på www.solentro.se!

Nu har klockan blivit väldigt mycket och jag sitter fortfarande här. Anledningen till det är sömnsvårigheter pga feber och kraftig förkylning. Har vaknat och sovit i omgångar i flera timmar. Nu är det slutligen dags att slumra in.


Kloka ord

"Varför sova när livet är så kort?
Tids nog sitter man där död
och undrar varför man inte levde när man levde..."

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus