Vill ut ur isolationen och smaka på livet igen.

Åh, ljuva frihet. Så nära, men ändå så långt borta. Bara två pass kvar, varför känns det då som om dessa opponeringar kommer hålla på i all jävla evighet? Kanske pga de vidriga uppsatsmallarna vid sidan om. Död åt dem. Helgen kommer i alla fall bli fabulös. På fredagen blir det kramande på familjen och förhoppningsvis beskådande av en viss karls utstyrsel på firmafesten. Tema folkpark. Drar lite på munnen i smyg. Ssch...!

Annars då? På lördagen ska vi fira in sommaren hos Mimz i Tyresö. Det blir vodkabål (som jag tänker hålla en meters avstånd ifrån), dansande, galenskaper samt eventuell grillning - kan inte slå fel. Jag släpar med mig en hel mini-armé dit, men ju fler desto roligare! Ska även bli lite kul att få presentera O för en del av min umgängeskrets, får hoppas att de är nådiga mot honom.


Fy.

Fy fan, nu är det super-röjning på g. Under skrivandet av uppsatsen och förberedelserna för opponeringarna har jag helt enkelt inte haft tid att städa. Glömde en soppåse lite för länge och resultatet tampas jag med nu. Bananflugor. Äckliga jävlar. Har tagit ut soppåsen och ska börja storstäda här. Har även satt fram  två glas med dödande medel. Det ena glaset är fyllt av rödvin och det andra med en blandning bestående av honung, vinäger och diskmedel. Har även gått på mördarjakt, men så fort jag dödat alla inom synhåll dyker tre till upp. Blir galen snart.

Jaja, lika bra att fortsätta här. Blir antagligen röjning tills det är dags för att hoppa i säng. Later.


Makeup och solsken

Man känner verkligen att det är sommar i luften nu. Promenerade hem från Sjöstaden i eftermiddags och solen värmde nästan för mycket. Det är dags att börja skala av sig plagg banne mig. Under promenaden svettades jag nämligen kopiöst och såg med största sannolikhet ut som en grillad gris på spett. Släpade mig ändå till köpkvarteret, hade ju fått avisering om att mitt paket från eleven.se hade anlänt. Dessa finfina prylar hämtade jag ut:

Max Factor Xperience Weightless Foundation, 175 kr. Nyans light ivory. 
     En klockren favorit till billigt pris. Smälter perfekt in i huden, täcker enormt bra och passar för känslig och torr hy.


 L'Oréal Paris Lash Architect Mascara 4D, 175 kr. En av få mascaror som faktiskt håller vad de lovar. Får enormt långa och fylliga fransar av denna, dock måste man lägga på ganska många lager vilket är ett litet minus. Men ger ändå fint resultat för en sådan liten slant. Bra mycket bättre än den svindyra fiberwig mascaran som alla höjer till skyarna.

 L'Oréal Paris contour khol pen, 85 kr. Väldigt intensiv i färgen, lättapplicerad. Tyvärr kletar den lite ibland, särskilt om det är varmt. Så jag håller lite utkik efter en som sitter bättre. Kanske Clarins?


 Veet hårborttagningskräm, 94 kr. Vet inte hur jag skulle överleva utan Veet. Föredrar denna framför rakning - alltid. Det går fort, man får ett lenare och finare resultat och håren känns inte lika vassa och stubbiga när de växer tillbaka. En viktig sak att ha i åtanke dock! På förpackningen står det att man ska ha på krämen i 3 minuter. Det räcker INTE. Ta 6 minuter, vilket också är maxtiden för hur länge krämen får sitta kvar på huden.


Slapp onsdag

Sitter parkerad i det gamla flickrummet och ser på Into the West. Så skönt att ta igen sig ordentligt och inte göra något ansträngande. Fortsätter temat ikväll, jag och Ola ska gå till Bishops arms och dricka mörka läckerheter. :)


Lättnad.

Uppsatsen lämnades äntligen in igår. Jag vet ärligt talat inte hur den blev i slutänden - det var så stressigt under den sista fasen av skrivandet. Vissa delar är av ganska hög kvalitet, är mindre nöjd med andra. Men förhoppningsvis är helhetsintrycket hyfsat tillfredställande.

Nu ska ett litet andningsrum tas under ett par dagar. Börjar med fika i Gamla Stan med Jennie och sedan filmkväll med Nea - livsglädjen sprudlar och jag går omkring med ett fånigt flin.


Vad kommer härnäst?

Har haft en infernalisk otur med skråmor på senaste tiden. Råkade knocka mig själv hemma hos O, hade inte glasögon på mig och det var kolmörkt i hallen. Således: jag dunsade rakt in i hans garderob och skaffade mig världens bula som smärtade i flera dagar. Denna vecka har jag redan hunnit med följande: bränt mig på spisen, fått in hudcreme i ögat (vilket sved som svavelsyra) snittat upp fingret ordentligt med ett rakblad samt trampat in en sylvass glasbit i stortån. Kanske försöker jag undermedvetet bli sängliggande så jag slipper uppsatsen? Haha!


Bara en liten bit till...

Har en rätt upptagen tillvaro just nu. Vill bara bli klar. Fasar för handledningen på tisdag, kommer tappa modet fullständigt.


Saker man får höra inom handels.

- Jobbar du här? 
-  Nej, jag är klädd som en smurf och är märkt med butikens namn bara för att jag diggar bergendahlskoncernen.

- Det där stod inte på skylten. Jag kan hämta den!

2 minuter senare...

- Det stod visst. Men det är minimal text! Skärpning!

Det är inte alls liten text. Lär dig att läsa skyltar ordentligt.

- Kan du slå in sex st sköljmedel åt mig? De som är på rea? Som jag sa till dig för 5 minuter sedan, det är max två per kund. Så, nej. (Kunden springer då mot en annan kassa. Jag suckar.

- Kan någon packa åt mig? Ja, detta har faktiskt hänt. Min reaktion: tappad haka.

- Kan du hjälpa mig att handla? Nej, jag är inte din personal shopper. Ta med dig sällskap för helvete.

- Har du en tång? Stolpskotten missar alltid skylten vid vagnarna. Polletter, inga femmor. Lär er.


Övrigt skit -

Kunder som i sakta mak promenerar mot kassorna 5 minuter efter stängning.
Läskflaskor. Ställ dem inte upp, för de kommer inte stå kvar. Jag är trött på krossade armar, handleder och händer.
Varuberg. Alla parter blir lidande, det tar en evighet att stämpla in allt. Plus att jag måste lyfta tyngre än vad jag  behövt annars. 
Två personer som packar upp varorna på bandet tillsammans och sedan glor på mig tillsammans med kortet redo, fast jag har typ 20 varor kvar att scanna. Kan en av er börja packa, kanske?


Stadsarkivet.

Satt parkerad på Kungsklippan i många timmar igår. Då kan det se ut så här...



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus