Makeup och solsken

Man känner verkligen att det är sommar i luften nu. Promenerade hem från Sjöstaden i eftermiddags och solen värmde nästan för mycket. Det är dags att börja skala av sig plagg banne mig. Under promenaden svettades jag nämligen kopiöst och såg med största sannolikhet ut som en grillad gris på spett. Släpade mig ändå till köpkvarteret, hade ju fått avisering om att mitt paket från eleven.se hade anlänt. Dessa finfina prylar hämtade jag ut:

Max Factor Xperience Weightless Foundation, 175 kr. Nyans light ivory. 
     En klockren favorit till billigt pris. Smälter perfekt in i huden, täcker enormt bra och passar för känslig och torr hy.


 L'Oréal Paris Lash Architect Mascara 4D, 175 kr. En av få mascaror som faktiskt håller vad de lovar. Får enormt långa och fylliga fransar av denna, dock måste man lägga på ganska många lager vilket är ett litet minus. Men ger ändå fint resultat för en sådan liten slant. Bra mycket bättre än den svindyra fiberwig mascaran som alla höjer till skyarna.

 L'Oréal Paris contour khol pen, 85 kr. Väldigt intensiv i färgen, lättapplicerad. Tyvärr kletar den lite ibland, särskilt om det är varmt. Så jag håller lite utkik efter en som sitter bättre. Kanske Clarins?


 Veet hårborttagningskräm, 94 kr. Vet inte hur jag skulle överleva utan Veet. Föredrar denna framför rakning - alltid. Det går fort, man får ett lenare och finare resultat och håren känns inte lika vassa och stubbiga när de växer tillbaka. En viktig sak att ha i åtanke dock! På förpackningen står det att man ska ha på krämen i 3 minuter. Det räcker INTE. Ta 6 minuter, vilket också är maxtiden för hur länge krämen får sitta kvar på huden.


Kommentarer
Postat av: BabyStrange

Maxtid schmaxtid.

2012-05-24 @ 20:20:49
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus