Working girl

Nu är jobbhelgen återigen här - stor suck. Det enda som är positivt nu för tiden är att jag jobbar med Sandra. Har sagt till mig själv att det inte ska bli någon mer sommar på grossen och förhoppningsvis stämmer det. Ska börja toksöka andra sommarkneg snart. Om jag slipper sommaren skulle jag dock kunna tänka mig att stå ut med att jobba varannan helg fram tills magisterexamen, det är ju trots att bara lite över 1 år kvar. Kommer jag stå ut, det är frågan?
 
P.S. Update ang. slimmandet: fortsätter att gå ner, väger 53,9 kg. Stl 38 hänger löst och 36 sitter numera perfekt.Har minskat 6 cm i midjan, har endast 68 cm i omkrets nu. Vet inte när kroppen kommer säga ifrån och sluta gå ner, men om det fortsätter så här bra har  jag bestämt mig för att sätta stopp vid 50. Då uppkommer ju nästa stora utmaning, behålla vikten. Om jag satsar på en mer liberal livsstil kommer lite vatten samlas i kroppen igen, således kommer nog slutvikten (med vatten) bli ca 52 kg vilket är helt okej.
 
En skiss på hur jag skulle kunna leva för att vara viktstabil  är att äta ganska begränsat med kolhydrater och de ggr i veckan då jag faktist äter de sistnämnda satsa på fullkorn/GI.Godis tänker jag förhålla mig till som nu, små mängder någon gång ibland.Sedan ska jag lägga till träning på gym 3 ggr i veckan, Nu tränar jag knappt. Bara powerwalks då och då. Socker i livsmedel ska undvikas i så stor mån som möjligt, halvfabrikat likaså.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus