Ångest över uppsats.

Fy fan vilken stress den här uppsatsen ger mig. Första utkastet av slutmanus ska skickas till min handledare på lördag och jag är FORTFARANDE inte helt klar med empirin. Sitter och kämpar med avsnitten "kroppen" samt ålderdom och rynkor". Måste försöka bli klar med dem idag. Igår avslutades det mest betydande avsnittet, "ansiktet". Blev relativt nöjd, även om det kommer behövas lite finputsning. Producerade runt 4,5 sidor bara under gårdagskvällen och hade sjukt flyt. I dag sitter jag mest bara och glor på dokumentet - måste komma igång!
 
Imorgon ska jag sitta och utveckla mina teoretiska aspekter och föra in lite mer genusteori i empirin. Torsdagen ska vigas åt att fylla på avsnittet om tidigare forskning, en eller två betydande studier som jag använts saknas där. Och slutligen fredag: slutsats och sammanfattning.
 
Snacka om sista minuten, eller hur? Nåväl, så länge det inte är helt katastrofalt så kommer handledaren kunna föreslå ändringar som kan föras in. Definitiv inlämning av slutmanus är den 22/4.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus