Totally unnecessary, but you should read it anyway

En lång dag är avklarad. När jag väl kom hem kände jag mig relativt matt. Lite för trött för att ställa mig och laga till något ätbart helt enkelt. Grävde i skafferet och fick fatt i en konserv, tvekade i ungefär två sekunder. Sedan fick det bli fiskbullar. Det smakade som kattmat, flashback till skolmatsalen en aning. Slevade i vilket fall som helst i mig bukfyllan och unnande mig sedan lite god efterrätt. Satt och filade lite på mitt arbetsprov till SU:s tidning medan jag åt, det är lite magert än så länge men jag har ju tid på mig så jag tänker inte stressa ihop något halvbra. Lär väl bli klar med det i nästa månad skulle jag tro, hoppas på det i alla fall! Annars har ju tidningen ett flertal datum listade som deadlines för höstens material.

I vanliga fall skulle jag ha snusat kudde vid det här laget, men nu ska jag istället sätta på en film. Behöver det, Vill sväva bort ett tag. See you, peeps.

P.S. På tal om något helt annat så blev det ju tyvärr inget Sonisphere - jag var schemalagt på jobbet så det var bara att gilla läget. Hoppas att det kommer en repris något annat år, med nästan lika bra artister! Vädret var ju inte så kul heller, konsert i ösregn känns lite småtrist. För tillfället är jag med andra ord ändå rätt nöjd med att sitta inne i värmen med torra kläder :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus