Mc och rock 'n roll.

Helgen har verkligen varit finemang. I fredags så knatade jag över till Fanny på Metargatan. Hon bjöd på hårfix och god drink, jag bjöd tillbaka genom att hälla i henne svartvinbärsvin. Som btw smakade exakt som saft. Kolla efter Aurora nästa gång ni är på systemet, folks!

Efter runt 1,5 timme så åkte vi in till stan och satte oss på Harry B James, där Mary redan var. Därefter blev det dansande och skitsnack för fulla muggar - var riktigt nöjd när jag väl dunsade i säng senare på natten. Nu i dag så har jag faktiskt varit uppe sen hyfsat tidigt imorse. Och det första jag gjorde? Käkade frukost? Gick på toa kanske? Nope. Jag prövade mc-kläder, haha. Nu är det så här att min kära far håller på och tar körkort för mc. Det är dags för uppkörning om ett par veckor, håller tummar och tår.

Han har faktiskt redan köpt en motorcykel. Ingen jättedyr, men jag tycker att den är jävligt snygg. Lite kultig! Ska visa bild på den vid något tillfälle. Är väldigt sugen på att ta kortet jag med. Men måste fixa vanligt för bil först. Under tiden får jag nöja mig med att vara passagerare, vilket säkert inte är helt fel det heller!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus