Gamla stan it is.

Idag när jag vaknade på förmiddagen så var jag inte på världens bästa Mary Poppins-humör direkt. Det första jag gjorde var faktiskt att slänga telen i väggen. Pms-ryck, anyone? 

Kastade en blick i spegeln och konstaterade kallt att jag sett bättre ut. Sliten var bara förnamnet!  Valde att dölja mitt stackars hår med min älskade mössa och slängde på mig toffeldojorna, sedan började jag traska ner till gamla stan för att möta upp S. Tinade upp lite inombords av den friska luften och väl framme så var jag nästan i normalt tillstånd - haha. Vi fikade inne på vår favvohak och en tanke som alltid slår mig när jag går in där är att jag inte vill gå därifrån! Nej, kanske inte fullt så illa men det är ändå ett av de mest charmiga cafén jag satt min fot på. Mysiga vrår där man kan sitta i skymundan och gudomlig pastasallad. Vi sitter nästan alltid vid ett hörnbord vid fönstret och där har man perfekt utsikt.

Tänk er vad härligt att sitta där med en ångande kopp och titta ut på de fallande snöflingorna? Snön lyste dock med sin frånvaro denna gång, men ljussken och asgarv funkade rätt bra det med. S fick äntligen tillbaka sin bok  som jag ännu inte läst. Lite skäms-faktor på det. Måste erkänna att fantasy inte riktigt är min typ av genre, men sedan har jag faktiskt haft mindre läslust över huvud taget på sista tiden. Får göra ett nytt försök snart igen. Runt jultid brukar jag få världens sug och ligger allt som oftast fördjupad med en historisk roman i ena handen och hasselnötter i den andra. Då kan ju faktiskt en fantasy-bok få komma med också. Sen måste jag erkänna att jag är lite nyfiken också ändå, kan den inbitne fantasy-skeptikern bli omvänd? (Och nej, de vanliga standardverken räknas inte in där...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus