Devilish

Var ute med flickorna i går och vi hade det enormt kul. Dock svärtades allt ner av en väldigt trist händelse, Saras telefon blev stulen ur väskan på dansgolvet. Förstår inte hur man kan utföra en sådan handling och sedan med gott samvete sova på kvällen... bortsett från stölden i Spanien förra året har jag aldrig varit med om något liknande. Blev jättechockad av hur fort det gick. Shit happens, men det är ändå för jävligt.

I dag har jag mest tagit det lugnt och vilat. Har nämligen lite migrän. Jag får se om jag orkar följa med de andra och fika senare i kväll. Har tagit alvedon så det lär väl förhoppningsvis jämnas ut snart.


Kommentarer
Postat av: Husky

Hoppas du mår bättre nu gumman! Själv har jag råkat ut för en klassisk förkylning. Jag har nu lämnat in alla papper till försäkringsbolaget och väntar på att få hem en ny nalle som förhoppningsvis kommer på onsdag eftermiddag. Killen i butiken spärrade inte bara SIM-kortet och abonnemanget även mobilens IMEI-nr, vilket gör att mobilen inte längre går att använda oavsett vilket SIM-kort man stoppar i den. Mobilen slocknade alltså i tjuvens händer. Mohaha!

Vi ses och hörs snart! Kramar!

2010-11-15 @ 17:43:22
URL: http://thesixth.blogg.se/
Postat av: Husky

Åh te med honung var ett bra tag sen, nu blev jag riktigt sugen :D

Tack! Jag trivs med dem också, börjar vänja mig nu efter några dagars intensivt användande. Nu känns de bekväma och synen är nästan lika bra som utan :) De är beställda på fargadelinser.com för en relativt billig peng - runt 250 för ett par månadslinser med linsbehållare och linsvätska till :)

Pussar & kramar!

2010-11-15 @ 21:08:14
URL: http://thesixth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus