Klassisk tråk-lista.

Denna vecka har varit väldigt mycket upp och ner, fram och tillbaka. Plugg har varvats med känslostorm och massa rumsterande. Och våffelgåsar. Fy fan vad många våffelgåsar jag smaskat i mig de senaste sju dagarna. Det är nästan äckligt. Detox, nästa! Och lite avslappning. Nya delkursen börjar ju på måndag. Vill vara laddad och redo.

Så vad ska helgen bjuda på då? Jag har nästan enbart lösa planer, så får hoppas att det inte slutar med klubbad säl-Lollo i sängen. Det är avslappnande ett tag, sen är det dåligt för både kropp och själ. I alla fall om man inte har sällskap.

Fredag
- Ska färdigställa en hemuppgift på förmiddagen. Sedan åka till CG och lämna ett kuvert med innehåll till chefen, samt kryssa i semester. Sedan eventuellt träffa J?
Lördag - Jac och jag har pratat om att ses. Att krama om min guldlock ligger högt på prio-listan. På kvällen ska jag och Fanny till Mickis och se hennes nya lya.
Söndag - Har tänkt fråga S om hon har lust och tid att komma hem till mig på middag denna dag, men jag har tappat bort laddaren till låne-telen så jag har inte kunnat ringa henne ännu. Suck. Denna elektronik. Behöver jag ens säga att jag saknar den älskade galaxyn?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus