Årskrönika.

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Ja, jag flyttade. Det har varit en spännade upplevelse. Men det har också varit ensamt. Jag är van vid att ha många människor omkring mig, så det har bitvis varit lite jobbigt.

Höll du några av dina nyårslöften? 
Nej. Tror egentligen inte på nyårslöften. Det är en fin tanke och jag brukar ge några av traditionsenliga skäl. Men att bestämma sig för något av vikt, det kan man faktiskt göra när som helst. Right?

Dog någon som stod dig nära?
Min älskade farmor gick bort en vecka innan min födelsedag. Saknar henne väldigt mycket och det blev en tung början på det nya året.

Vilka länder besökte du?
 
Inga. Det är så jäkla trist, och det är något jag vill ändra på. Jag vill ta mig tid och råd till att resa!  Ska försöka ta mig någonstans i år, vill det så himla gärna. Tyvärr är det främst min tunna plånbok som alltid stoppat mig. Men det mesta går bara man vill. Så nu ska jag försöka satsa på en resa inom en snar framtid!

Finns det något du saknade 2011 som du vill ha 2012? 
En hel del, mycket av det vill jag behålla i min privata sfär. Något som jag kan dela med mig av är min längtan efter att göra mer roliga saker. Har lätt för att fastna i ett vardagslunk - vill inte det. Fram med fler aktiviteter! Resor, teaterbesök, konserter, etc...! :)

Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Jag kommer alltid minnas den 21 januari, dagen då farmor lämnade oss. Önskar att jag kunde nämna ett datum som förknippas med något ljust, men den dagen är tyvärr fastbränd.

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Nya underbara personer har stegat in i mitt liv. Gamla vänskaper har fördjupats. Jag har försökt ta tillvara på varje dag, så gott som jag kunnat.

Vilket var ditt bästa inköp?
Min finfina dator, en kamrat som troget stått vid min sida ett bra tag nu. Inget ångrat köp där inte. Kommer så väl ihåg när jag råkade avrätta föregångaren i mars, det var traumatiskt. Men de sälla jaktmarkerna nås av oss alla till slut, inklusive elektronik.

Vad spenderade du mest pengar på?
Måste nog vara datorn. Har även lagt mycket pengar på bohag, kläder och böcker. 
  
Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2011?
Detta var onekligen Veronica Maggios år. Låtar som Satan i gatan och Välkommen in har jag nynnat på för jämnan!

Mådde du bättre eller sämre under 2011 än vad du gjort föregående år?
Lite både och. I början av året mådde jag inte så bra av uppenbara skäl. Men överlag har allt varit relativt okej. 2012 vill jag gå från okej till toppenbra, jag hoppas att de förväntningarna infrias! :)

Hur var din julafton?
Underbar, som alltid! :) Men var sjuk, trött och sönderpluggad. Så jag somnade tidigt på kvällen. Detta togs dock igen under dagarna som följde.

Blev du kär?
Nej. 

Vilket program har varit det bästa på tv?
American Horror Story och Danne&Bleckan.

Vilken var den bästa boken du läst under året?
Oj, vad svårt. En av dem måste nog vara Patti Smiths självbiografi, Just Kids.

Vilken var årets bästa film?
Sista delen av Harry Potter var grym. Men kändes samtidigt lite sorgligt att se den, en era som gick i graven på något sätt. Är ju uppvuxen med filmerna. Ett värdigt avslut blev det i alla fall. En annan rulle som jag tyckte mycket om var Kronjuvelerna.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Firade på Fridays med goda vänner, drinkar och mumsigt käk. Precis vad jag behövde just då, lite distraktion. Det var en underbar kväll som skapade många leenden och en stor dos värme i hjärtat.

Vilka var de bästa människorna som du träffade?
De bästa nya människorna som jag träffade är tveklöst Mimmi och Fanny. Eller Fanny är egentligen inte ny, men hon upptäcktes på riktigt i somras efter ganska många år i samma bekantskapskrets. Ungefär så beskrev hon det också i sitt inlägg och det är ju så det är! :)

Hur skulle du beskriva din klädstil?
Får ta en repris på förra året. Avslappnad, lite rockig och samtidigt söt. Mycket svart.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Jag är ju en riktig kändis-groupie. En inte särskilt djup bevarad hemlighet, haha! Bleckan i salong betong, Nikki Sixx och Bill Skarsgård får det groupie-hjärtat att slå några extraslag.

Vem saknade du?
Farmor. Och någon som inte finns i mitt liv än.

Vilken var din bästa månad/er?
Svårt. Men oktober och november var riktigt bra! Ett halloweenfirande som kommer bli en klassiker gick av stapeln, mycket umgänge med vänner avverkades och hösten är ju som alltid så... mysig.

Hur kommer 2012 att skilja sig från 2011?
Jag hoppas att jag äntligen når fram till körkortet. Och jag tror att jag kommer uppleva ett flertal oväntade och roliga saker. Möten med speciella människor kommer äga rum. Sådant kan inte beställas på postorder, men jag har en känsla av det här året kommer bjuda på en del trevliga överraskningar. Jac nämnde något i den stilen på nyårsafton också,  att hon anade att 2012 kommer bli riktigt bra. Jag tror verkligen att hon har rätt! :)


Kommentarer
Postat av: Malin

jag snor den :p

2012-01-06 @ 11:56:18
URL: http://malinbeatrice.blogg.se/
Postat av: Fanny

<3!

2012-01-06 @ 17:49:59
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus