Living in the fastlane.

Rörig helg är bara förnamnet. Alkoholen har flödat, dekadens och  galenskaper har varit mina ständiga följeslagare. Men fan vad kul jag har haft! I fredags hade Mimz hejdå-kalas. Vi möttes upp ett gäng på Pelikan, drack öl, snackade skit och trängdes vid ett intimt litet bord.  Vi vandrade självklart vidare till Rocks efter ett tag. Lasse gjorde sina berömda "lasse-drinkar", jag hade djupa samtal med Pockis och fördömde de värdelösa toalåsen för 150:e gången.
 
Efter den omåttligt roliga och berusande fredagskvällen tänkte jag stanna hemma och plugga dagen därpå. Det gick ju i stöpet. Hakade på Elin, Peder och deras bekanta till Grolsch party här på Söder och frossade i öl.  Vi vandrade runt på 3-4 ställen, jag och Elin tog även en liten tur till en park. Vi skulle på en kallad "expedition." På vägen hann vi med lite vitt vin och mentol cigg. Väl tillbaka på puben så träffade världens raraste kvinna med en liten tax. Vi fann varandra och snackade om allt mellan himmel och jord. Hon tyckte jag var världens sötaste och ville fixa ihop mig med sin lillebror! Haha. Hon fick faktiskt mitt nr. (Hon ringde idag och sa att hennes bror jättegärna vill träffa mig, och jag känner mest att: vad fan. Detta är ju så galet att jag bara måste säga ja...)
 
The madness hade inte nått sin kulmen. Kvällen slutade nämligen i Mr Xs säng. Kanske inte världens smartaste drag, men längtan efter närhet kan ju som bekant explodera på fyllan. Tur att tenta och jobbhelg är i antågande. Måste ha lite lugn och ro nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus