Kan det finnas något värre tillfälle än precis just nu?

Vilket jävla dygn. Har tillbringat det med grov ångest som sällskap - orsaken? Antagligen en inflammation i ögonmuskeln. Eller någon akut ögonsjukdom. Nu ska jag i alla fall till ögonakuten på St Eriks om en timme. Smärtar och krampar i en ögonmuskel i högra ögat och det blir bara värre. Nu kan jag inte ens blinka utan att jämra mig. Ögonlocket är svullet och en grusig känsla sprider sig. Kan ju tillägga att jag aldrig känt så här förut. Visst kan jag få ansträngda ögonmuskler, men de värker inte  och de krampar DEFINITIVT inte. Om jag är trött kan jag få ont bakom ögonen, men fan inte på sidan. Försöker skjuta undan all hypokondri (lättare sagt än gjort) och väntar på att klockan ska ticka framåt så jag kan komma härifrån någon gång.

Update: Ser fortfarande ut som någon inavlad släkting till Frankenstein med igensvullet öga.  Beslutade mig för att ringa innan jag tog sikte på akuten, fick prata med två olika sjuksköterskor och ingen av dem kunde fastställa vad jag har för något. Eftersom det inte varar eller är rött så låter det inte som en vanlig, hederlig ögoninflammation. Jag ska nu avvakta, försöka hålla rent och om värken inte ger med sig inom några dagar eller om jag får problem med synfältet så ska jag åka in direkt.


Kommentarer
Postat av: Husky

Oj, det där låter inte trevligt :( Förhoppningsvis är det inte något så farligt som du tror. Hoppas du är på bättringsvägen! :)

Peppkram!

2011-02-25 @ 22:26:53
URL: http://huskysdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus