Träningssug!

Jag vet att det är en typisk klyscha, men måste och SKA  fanimej ta tag i träningen efter jul. Så säger väl halva Sveriges befolkning varje år?

Gick förbi friskis häromdagen och översvämmades av världens sug, ville bara gå in och slänga mig på närmaste löpband med detsamma. Jag kastades dock tillbaka till verkligheten relativt snabbt, lever ju enbart på extrapengar från jobbet denna termin och sparar in på csn. Tyvärr finns inte träningskort med i min budget då. Man kan ge sig utomhus och springa visst och jag är visserligen sjukt sugen på det eftersom min killkompis smittar av sig med sin hurtbulle-mentalitet, men känner att jag behöver ett par bra löparskor för det. Får sjukt ont av att springa i vanliga skor och man riskerar att dra på sig skador.

Blir irriterad på dessa faktum. Jag vill ju känna endorfinerna nu! Känslan av att vara skönt utpumpad efter att kroppen har fått jobba är svårslagen. Min enda träning jag får för tillfället är mina ströpass på City gross (ja, det är ändå en del fysiskt arbete) och den typiska vardagsmotionen. Annars sitter jag bara böjd över mina historieanteckningar... Det bygger man ju inte upp någon kondis på direkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus