Bon appétit!

Idag ska jag ta och laga till min vegetariska lasagne! Vet inte om ni minns den så jag kör en repris.

Vegetarisk lasagne, ca 6 portioner.

Svartpeppar, salt + andra kryddor som faller i smaken
0,5 chilipeppar eller annat med hetta
lasagneplattor (vita eller gröna, vilket som)
1 brk krossade tomater
frusen bladspenat, tinad
3 dl creme fraiche
2 pkt fetaost
riven ost

2 morötter
2 zucchini
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor

Skala och skär morötterna och zuccinin i halvmånar. Hacka gullöken, pressa vitlöken och chilin om du använder den. Fräs löksorterna i olja tillsammans med morötterna och zucchinin några minuter. Tillsätt sedan de krossade tomaterna, creme fraiche och kryddorna. Låt puttra ca 10 min.

Låt gärna spenaten ligga framme ett tag och tina, och om det behövs: krama ur den. Tärna fetaosten. Ta av såsen från pannan och ha en del av den i första lagret i lasagnen, sen fortsätter du utifrån det!  Pasta, spenat och fetaost, pasta, sås.... osv. Det räcker till ungefär 2-3 lager av varje sort. Till slut lägger du riven ost som avslutning längst upp.

Grädda i 225 grader i ca 30 minuter. Smaklig måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus