Bag O' snuff surprise

Hittills har söndagen ägnats åt en tripp till apoteket, eller kronans droghandel kanske man ska kalla det? Kan fortfarande inte vänja mig... sedan blev det en hel del letande bland hyllorna på bibblan. Har till och med tagit mig i kragen och städat lite. Sorterat tvätt, plockat och rensat ur alla väskor. De som känner mig vet att jag tömmer mina väskor ungefär en gång var 3:e månad och då kan man hitta nästan vad som helst i dess innandömen. Det mest intressanta fynden denna gång var en puderdosa och lite pengar. Pudret var dock en aning krossat. Det äckligaste fyndet var en gammal tandborste. Jag hade glömt att packa ur ett fack ur väskan som jag hade med mig på kryssningen jag åkte på för inte så längesedan. Gick  omkring i god tro och var säker på  att jag hade glömt tandborsten på båten, köpte då en ny. Istället låg den och samlade damm längst ner i ytterfacket på resväskan. Fy fan vad dubbeläckligt.

Nu känner jag att den klassiska segheten som man brukar drabbas av på söndagar har hunnit ifatt mig. Eftersom lite nödvändiga saker har avklarats så säger jag detta med en suck av lättnad: film och filt nästa!


Kommentarer
Postat av: Husky

Haha det får vi köra på nångång! Fast nästa gång blir det kavajen som åker på...du har väl inte glömt varför? :D

Det här med att rensa väskor...usch! Jag törs inte ens avslöja vad JAG har hittat i mina innerfack, haha!

Take care, hörs i dagarna! Kramar!

2010-05-09 @ 23:17:53
URL: http://thesixth.blogg.se/
Postat av: Husky

Min kavaj är redan redo, haha!



Shit, fan vad pinsamt. För det första brukar det gå betydligt längre tid mellan mina rensningar än 3 månader..vi kan nästa tala om år. Ja, och jag har bla hittat gamla torkade prillor som spridigt sig i väskan när dosan svikit. Usch, och åter usch!

2010-05-10 @ 00:35:30
URL: http://thesixth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus