Just nu känner jag för att slänga iväg lite åsikter och tankar.

Har lagt upp en ny kalkyl för höstens flytt till studentlägenhet. Den ser relativt bra ut om jag får säga det själv! Det är mycket som stått i vägen för detta, bland annat för få ködagar och personliga problem som jag inte tänker ta upp offentligt. Jag vill fortfarande ha ett stabilt extra-jobb så att jag kan ha det som säkerhet, jag vill inte ta risker, vill ha en möjlighet att kunna lägga upp en buffert. Många har ju sparkonton som deras föräldrar lagt upp eller så har de fått bra anställningar vilket har gett dem möjlighet till att ha en samlad slant på banken.

Man har ju inte heller csn under sommaren och då vill jag inte behöva ha massa krångel med att hyra ut i i andra hand för att få hyran betald. Är så oerhört trött på att känna att andra anser att man blir curlad, jag tar fan knappt emot något av mina föräldrar. Jag har betalt hyra sedan studenten, tvättar, diskar, lagar mat och sköter alla mina åtaganden... och visst jag bidrar med en relativt hög hyra - men ha detta i åtanke! Kostnaderna ökar markant när man flyttar eftersom man även måste stå för mat, internet, hemförsäkring, osv. Så det blir självklart skillnad i kassan när man flyttar, mer än vad man tror. Nu väntar jag bara några månader till , sen flyger jag ut. Men extra-jobbet ska jag fan ha. Annars blir det inget körkort och ingen trygghet för oförutsedda utgifter. Därför har jag valt att vänta. Alla gör vad de vill med sina liv, tyvärr finns det folk som gillar att ha en åsikt om precis allt. De går bort.


Kommentarer
Postat av: Husky

Det är klokt att vänta om man inte har en stabil inkomst eller en stor buffert. Tur att många studentlägenheter har 10 månadershyra, vilket kan vara en trygghet under sommarmånaderna. Man ska heller inte ha för brådis att flytta hemifrån trots att man råkar ha en stabil ekonomi...det handlar ju om så mycket annat än bara pengar trots allt. Och jobbet kan dyka upp när man minst anars det!



Svar: Dokumentären var grymt bra! Handlade om allt ifrån deras hantering av mat till att personalen luras på pengar, då cheferna inte ger betalt för övertid och ändrar tiderna för ut- och instämpling. Nog för att jag hört mkt illa om Donken, men jag visste aldrig att det var SÅ illa. Se den! :)



Kramar!!

2010-05-16 @ 23:07:07
URL: http://thesixth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus