Keep holding on

Haft rejäl migrän sen igår, men den börjar lätta en aning... skönt! Igår rasslade anställningsavtalet till mässan ner i brevlådan. Ska vara värdinna där under kardiologmässan i augusti, det sitter alltid bra med lite extra pengar i plånboken. Det är välbehövligt, tro mig... finns alldeles för många hål att stoppa kontanter i för tillfället. Satt och undertecknade avtalet när telefonen ringde - City Gross var på tråden. Vi bokade in en intervju på måndag kl 15. Håller alla tummar och tår! Ser i alla fall väldigt postivt ut på jobbfronten för tillfället, hoppas allt annat fortsätter i samma ljusa spår.

P.S. Gått i valet och kvalet, men insett att jag kommer ångra mig till tusen om jag backar ur. Om jobbet på City Gross går igenom tänker jag köpa en svindyr biljett till Sonisphere som äger rum den 7/8. Ja, det är egentligen onödigt med tanke på att min ekonomi är så risig, men för en gångs skull tänker jag strunta i det och säga: jag är värd det här.


Kommentarer
Postat av: Husky

Jag håller hela min kropp och själ för att det fortsätter lika bra (om inte ännu bättre) som hittills för din del! :D

På tal om Sonisphere, jag är på! Och vi är värda det ALL IN! :D För övrigt kan vi höras nästa vecka angående midsommarplanerna :)



Puss & lycka till!

2010-06-19 @ 00:09:23
URL: http://thesixth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus