Fulfilling night and day

Igår var det hektiskt som bara den. Klev upp vid 06.30 och åkte sedan iväg till ett rekryteringsmöte för en veckas jobb i augusti. Efter det åkte jag hem och lämpade av en väska, rusade vidare till Rosenlund. Var klar vid 14.00 och åkte sedan till Malins utspring. (Så stolt över dig, M) Tog bilen till lokalen vid hägersten och fixade i ordning mat och dukning till mottagningen. Möblemanget i lokalen hade inte uppdaterats på säkert 30 år det var som att åka i en tidsmaskin - lite lustigt, haha!

Var väldigt trött och slutkörd under eftermiddagen och kvällen, men vi hade det trevligt och åt en väldigt god ceasarsallad med diverse tillbehör. Hade velat dra med mig Malin ut, men hon ville gå med några andra till Chaplins så jag mötte upp Sara och gick till Rocks som planerat. Jag och Husky har det alltid enormt kul tillsammans och denna natt var inget undantag.

P.S. Både igår och idag har jag fallit över kanten och syndat på matfronten. Fy. Det där med att gå förbi chipshyllan håller inte så bra när man är bakis har jag märkt. Annars går det hur bra som helst. Imorgon blir det nya tag igen. Så länge man fortsätter att gå in på samma väg och har en hyfsad balans så är det ändå okej trots allt.


Kommentarer
Postat av: Husky

Vi hade kul som satan! Vaknade bakis vid 12 för att hinna fixa mig inför ännu en fest. Syndat har jag gjort så det skriker om det också :P Sitter här på nattbussen och tycker synd om mig själv haha!

Kramar!!

2010-06-13 @ 02:44:55
URL: http://thesixth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus