New stuff

Långa pass på CG är min vardag just nu, men har haft en del trevliga avbrott också. Inte bara oväntat snälla original till kunder eller lyckan över mums-mums i personalrummet (svar nej, det behövs inte mer än så för att min dag ska bli ljusare) utan tex. nattmat med Sandra, för att gå in på något som totalt skämmer bort mig. Denna rödtopp kan sina grejer i köket, det kan jag stryka under gång på gång. Vad sägs som amerikanska pannkakor med färska bär och grädde? Höll på att smälla av när jag såg högen med perfekta små verk, gudomligt! Lägg till mängder med vinbål och djupa textdiskussioner så har ni bilden av min perfekta kväll efter jobbet med favvo-S.

Jag har även haft en del tidiga pass,  vilket har resulterat i poetiska morgonpromenader från busshållplatsen. Kanske låter helt uppåt väggarna, men det är så tyst och fint vid den tiden på dygnet. Jag kan tänka utan sorlet från hela världen som stör. Väl på plats så buntar jag tidningar och pysslar i lugn och ro medans jag då och då får en enstaka kund. Lugnet före stormen så att säga, även om tiden går sjukt långsamt ibland.


Kommentarer
Postat av: Husky

Åh tack! Jag är sjukt nöjd jag med, måste bara färga ögonbryn och fransar...annars ser jag ut som ett spöke. Update: mamma dödade mig inte, hon tyckte bara att det var fööör mörkt. Haha!



Allt fint annars? Kom gärna förbi nån dag efter jobbet om du har tid :) You're always welcome baby!



Kramar!!

2010-07-25 @ 00:10:46
URL: http://thesixth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus